Beoordelingen van Creta Griekse Specialiteiten Aalsmeer

Recente recensies van Creta Griekse Specialiteiten Aalsmeer

5 sterren na 375 reviews

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de Mixed Grill was super 😘

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke prijzen, goede kwaliteit eten en snel bezorgd . Top!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, goed warm en overheerlijk . Wat wil een mens nog meer!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten!

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om een Griekse mixed grill te eten op een doordeweekse dag. Een lekkere pita erbij, een boerensalade en wat sausjes en friet (geen mayonaise). Even totaal iets anders qua eten bestellen. Ruime portie (te veel voor ons twee) Erg lekker!!

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, lekker warm en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, snel bezorgd en heerijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle service naar badhoevedorp. Het eten kwam warm aan. Zoals gewend was het eten heerlijk en de porties meer dan ruim voldoende.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd !

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd vlug bezorgt, was heeijk warm

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet waarom maar in de pitas kip zat echt gewoon de helft van de gebruikelijke hoeveelheid kip. Verder heerlijk als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn dol op Creta Aalsmeer! Het eten is heerlijk en de kwaliteit is top! De pita’s die zij zelf maken zijn fantastisch! Weer erg genoten vanavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker bij Creta besteld. Alleen nu was weer het eten lauw. Bij klanten uit Hoofddorp moet het eten echt in een warmhoutbak worden bezorgd. Ook was de sousouki kleiner dan normaal en de patat was ook lauw en slap. Echt jammer! Dus we hebben echt niet lekker gegeten en vragen ons af of we nog bij Creta gaan bestellen.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer lekker bezorging goed kwam vroeger dan gepland. Helaas was het eten niet al te warm meer.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees van de mixed grill was te ver doorgegaard, droog en taai dus. (Het zou kunnen dat dit tijdens transport is gebeurt, verpakt in alu folie namelijk.) Wij hadden in de opmerking gezet dat wij meer rode ui wilden, desnoods in een bakje ipv de boerensalade. Hier is geheel niets mee gedaan helaas....dus dit keer viel het eerlijk gezegd tegen, zeker voor zo'n bedrag!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Zulke grote porties dat er zelfs een broodje voor de lunch overblijft.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en goed. Alleen jammer dat Nederland verloor :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snel …. Lekker …. Klant vriendelijk…. Bestellen er al jaren en blijven dit ook zeer zeker doen!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd Een dikke 10

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zoals altijd. Alles was lekker warm en eerder geleverd als aangegeven was!

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, warm en op tijd!

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag, Wij hebben vaker bij jullie besteld en zijn altijd zeer tevreden. Nu hebben we gister pita kip gyros bij jullie besteld en daar zat een overheersende vis smaak aan. Dit was bij alle 5 de broodjes. Dat was een andere smaak beleving dan we gewend zijn van jullie. 😁 Ter info voor jullie. Groeten

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16:00 gebeld of het druk was bestelling voor 18:30 was geen probleem. Eten was er 19:00. Extra bestelde sauzen zaten er niet bij, brengen was te moeilijk. Oplossing was een gratis gyros schotel, die wij kregen bovenop onze al bestelde schotels en dik een uur later. Patat was slap en smaakte raar (rare kruiden) Leuke oplossing maar niet echt een handige aangezien het Veels teveel was. Niet de eerste keer dat bestelling niet klopt of de tijd. Jammer

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben weer heerlijk gegeten. Een echte aanrader

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altij goed eten hier. De vorige keer kregen we zomaar extra eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen uien en de bovenkant zat niet helemaal dicht, het eten was ook niet echt heet meer, helaas heeft bellen geen zin, want hun Nederlands is ook niet al te best, de vorige keer zat er namelijk een dikke zwarte haar in m'n salade en het duurde ongeveer 10 min voordat hij het begreep aan de telefoon. Als er de volgende keer weer wat is, is dit de laatste keer bij ze, wel jammer, want ik ben dol op Grieks eten

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service Lekker gegeten en ruim voldoende

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind creta geweldig.... Het eten is heerlijk en we kregen omdat m'n zoon geslaagd is extra diverse heerlijke baklava als toetje..... Ze waren wat vergeten maar nadat ik belde werd het binnen tien minuten nabezotgd..... M'n complimenten....... Super service

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Helaas was mijn dochtertje teleurgesteld, haar verrassing ontbrak in de kinderbox :-)

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer zalig 👌

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Van ons mocht er meer tzaziki in de pita greek. Verder smakelijk en veel giros

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm(zelfs heet)eten bezorgd. Goed veel voor zijn tweeën en het was lekker. Eerste keer thuisbezorgd(wel vaker langs geweest)maar ook nu goed. Sausjes en pita broodjes ook lekker. Tot de volgende keer.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed, broodjes Souvlaki zijn heerlijk. Echt genieten. Alleen het is nu al de 2e keer dat we het lauw hebben ontvangen. Dat is ook niet raar, aangezien we om 18:39 het bericht krijgen dat het onderweg is en om 19:09 de bestelling gearriveerd is. De eerste keer dit aangegeven en dit zou gecompenseerd worden met ‘extraatje’ volgende keer. Voordat ik gisteren de bestelling geplaatst had, nog gebeld i.v.m. het ‘extraatje’, was geen notitie bekend maar er zou rekening mee worden gehouden. Gisteren dus weer lauw binnen en nergens dat ‘extraatje’. Kwaliteit is lekker, maar als het te ver of te druk is om gewoon warm naar Uithoorn te brengen, geef het dan aan. We hebben totaal 4-5 keer besteld, waarbij de eerste paar keer het gewoon echt warm was, de laatste twee keer is het gewoon jammer.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening en het eten was erg lekker

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees, smeulen was het weer👍🏼Snelle bezorging

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet de kwaliteit die wij gewend zijn. Vlees was opgewarmd, verpakt in papier( niet echt aantrekkelijk) alles droop van het vet en niet echt warm. Groenten waren slap en smakeloos.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, alles was op goede temperatuur en netjes op tijd bezorgd

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, maar vorige keer een portie friet erbij bestel waar bijna niets in zat, nog niet eens een halve portie. Deze bestelling geen sausjes meegeleverd en dan is het best droog.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle levering, goed heet en goed op smaak. Alles wat je mag verwachten.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom lekker

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten top. Alleen jammer dat ik wat langer moest wachten. Op het tijdstip dat ik kon ophalen moesten ze nog beginnen met bereiden van de bestelling.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede levering, vriendelijke mensen en lekker eten!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en stipt op tijd bezorgd. Aanrader!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier al enkele jaren Het eten is meestal goed. Al gebeurt t regelmatig dat bv de sauzen en de bestelde salades bij de kapsalon giros niet meegeleverd worden. Wij.zijm absoluut geen zeurderige mensen maar afgelopen week duurde het 2 uur en een kwartier eer de bestelling werd geleverd. Wij hadden zeker vijf keer gebeld maar Ze zetten gewoon een antwoord apparaat aan Dit is al eerder voorgekomen maar begripvolle mensen als wij zijn gaven het nog een kans. Maar nu dit klaar en bestel ik daar nooit meer .

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En lekker veel. Kwam goed warm aan.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was een half uur later maar het eten maakte dat weer goed

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier regelmatig eten. De bezorgtijden worden helaas steeds erger. Ruim 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Helaas was nu ook voor het eerst het eten slecht. Totaal geen smaak aan de gyros. Jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Grieks eten met topservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te late levering, terwijl we bewust al heel vroeg besteld hadden. Op tijdstip dat geleverd zou moeten worden werden we gebeld dat speeltjes voor de kinderboxjes niet aanwezig waren. Bij levering bleek: Kinderboxjes waren ook niet geleverd. Drinken voor de kinderen was niet geleverd; Pita’s verbrand. Deel vlees verbrand. Meeste eten had een nare smaak en lucht van het verbranden.. Wel twee stukjes baklava ontvangen als compensatie voor de speeltjes. Op mail met foto’s van verbrand eten is niet gereageerd. Kortom: wij zullen pech gehad hebben.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De behandeling van de bestelling was weer, net zoals iedere vorige keer, weer prima in orde. Het eten was goed verzorgd en de smaak was weer raak.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer en wij hebben echt lekker gegeten

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goed en lekker eten! Ruime hoeveelheid, dus je hoeft niet bang te zijn dat het niet genoeg is. Zeer vriendelijk personeel. We komen niet uit de buurt, anders zouden we zeker terug komen. Absolute aanrader!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Er zat weinig smaak aan de gyros, het was niet echt warm en er liep veel vet uit de pita gyros.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve mensen en heeeerlijk eten!!! Lekkere saus en salade erbij heerlijk avondje uit in huis :)

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel tevreden. Snel bezorgd, vriendelijke bezorger en - en dat is het belangrijkste!! - heeeerlijk gegeten. Een aanrader!!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk en vriendelijke bezorging

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I feel the quality was a bit lower than before. This time the meatballs were overcooked and felt that they were made much earlier in the day. The chicken was also not as freshly prepared as previous orders. The salad was not as well seasoned as previous times. In general I feel quality is down a bit, compared to previous orders I made.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good food, abundant quantities and excellent quality. the food arrived still hot at home

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste griek uit noord holland echt een aanrader altijd alles vers en netjes geleverd met een grote lach op de bezorger zijn gezicht en het eten is een dikke 10+ en je krijgt echt genoeg voor een klein prijsje

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, weer heerlijk gegeten! Wij wonen in Hoofddorp en het eten was weer warm en super lekker! Verzoek om de tzatziki apart erbij te doen was geen probleem. De kinderen smullen met ons mee. Bestellen snel weer!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat en vlees was vrij droog. Verder was de hoeveelheid vlees naast gyros erg weinig en niet bijzonder. Zonde!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend !

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar bij afhalen. We vonden de souvlaki met gyros nogal smakeloos deze keer. Was vroeger een stuk beter.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen de Souvlaki was wederom heel erg droog, toen we een van de eerste keren bij jullie bestelde waren het grotere sappige stukken vlees alleen de laatste paar keren is het heel erg droog en dat komt waarschijnlijk door de kleinere stukken dat is echt zonde van het vlees. Gyros is goed gebakken!

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd top. Heerlijke smaak van echt gegrild vlees. Snelle bezorging ondanks dat ze helemaal naar Hoofddorp moeten rijden.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteling was een half uur later maar er is wel een telefonisch contact geweest dat later kwam. Dat was wel netjes.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Stond ook stipt op tijd klaar Zeker voor herhaling vatbaar

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd op een zaterdag! Kwaliteit goed als altijd. Ruim genoeg!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle leveringen, met een vrolijke bezorger. Eten was heerlijk. Echt een aanrader!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ruim voldoende. Goed warm afgeleverd en bezorger hield zich aan ons verzoek. Was sneller dan aangegeven, altijd fijn :)

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, graag tot de volgende keer!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoontje had een schatkist ijsje besteld...zijn we netjes gebeld door een mevrouw dat die op waren dus heeft hij een aardbei ijsje gekozen. Echter zat het ijsje niet bij de bestelling. Helemaal geen ijsje dus🥲 Verder was het prima eten.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker eten, ruime porties, netjes verzorgd en vriendelijk personeel. Een aanrader!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk, lekker vlees, genoeg, snel geleverd ..perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, keurig op tijd en lekker warm. Fijne paasdagen allemaal.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service altijd perfect je krijgt waarde voor je geld en je proeft dat het met liefde is klaar gemaakt ik vind deze griek de beste uit Nederland . En altijd top Service aan de deur houd zich echt een de covid-19 regels wij blijven zeker bestellen wij hopen dat we jullie zo een beetje steunen elke horeca bedrijf het zwaar maar toch blijven jullie je eten met liefde voorbereiden. Bedankt we hebben weer genoten van jullie heerlijke maaltijden

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles gehad en snelle service. Eten top

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging is altijd op tijd. Zeker een aanrader

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond lekker genoten van Griekse specialiteiten,iets te laat bezorgd maar bezorger kwam vriendelijk over en er is baklava. ter compensatie toegevoegd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 5 kwartier voor het eten kwam, maar dat was goed gecommuniceerd. Alles was lekker en eten genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Creta, de bezorging was een half uur te laat. Het eten was koud geworden. Bovendien was het heel zout. Jammer, want we hebben het weleens beter getroffen bij jullie.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig kaas (2 stukjes) en maar 1 olijf bij de tomaat en komkommer en weinig ui en ik miste iets over de komkommer en tomaat kwa smaak, dus zelf maar sladressing eroverheen gedaan, maar het hoofdgerecht was geweldig goed, ook daar vond ik het maar weinig ui hebben en de patat was iets te lang door gebakken

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder al eens besteld en was eigenlijk altijd prima. Zou bezorgd worden na 5 kwartier, wat al lang wachten is, maar dat kan gebeuren op een drukke zaterdagavond. Uiteindelijk was het eten er pas nar 2 uur en een kwartier. Pech met de bezorg auto was het verhaal. Ik heb getwijfeld het eten aan te nemen, aangezien het er 45 minuten over had gedaan om van de keuken naar onze voordeur te komen. De mixed grill was nog warm, helaas was alleen de gyros niet zwart gegrild, de rest van het vlees smaakte voornamelijk naar kool/verbrand. De koolsalade en tzaziki, zijn niet geleverd en de friet was na 45minuten in de auto koud en oud en gewoon niet te eten. Dingen kunnen gebeuren ook autopech maar zorg dan dat jij de klant op de hoogte brengt en dat zoals nu het geval was de klant moet gaan bellen waar zijn eten blijft na 2 uur. En als je weet dat je service op dat moment ver beneden pijl is, acteer daar dan op en kom met een voorstel, tegoed bon de helft van het geld terug of iets dergelijks. W

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het ijs op was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als altijd! Deze keer ook perfect op tijd en door een vriendelijke bezorger (op afstand) afgeleverd. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

ik heb de bestelling opgehaald alles was prima geregeld. aardige mensen altijd.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk heerlijk

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch zoals we dat gewend zijn van Creta. Alles wordt met veel liefde klaar gemaakt.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super. Ook lekkere baklava!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd een echte traktatie! We hadden deze keer de mixed grill voor 2 personen en het was super lekker! Zeer uitgebreide schotel, heerlijk mals vlees en lekkere pita’s met sauzen. Kortom, enorme dank! Het was echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en erg lekker eten zeker een aanrader! En personeel erg vriendelijk!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer maar eens spareribs gegeten en ook die waren geweldig lekker en ruim voldoende !!!! Netjes op tijd en goed warm aangeleverd. TOP adres.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer overheerlijk zoals altijd, Creta Aalsmeer een echte aanrader

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ,goede service

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een beetje te zout

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overweldigend veel. Super lekker. Je kon zien dat het met veel aandacht was verpakt. Piepklein minpuntje was de temperatuur. De bestelling kwam precies op tijd bij ons aan. Heerlijk om zo verwend te worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op afgesproken tijd geleverd nette bezorger!! en eten heeft goed gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijne service en goede kwaliteit! Weer heerlijk gegeten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed van smaak, prima hoeveelheid, had alleen iets warmer gemogen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, weer even terug in Griekenland. Netjes, op tijd en warm bezorgd!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig zoals altijd, Creta Aalsmeer is een echte aanrader

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 45 minuten bezorgd door een vriendelijke bezorger. Eten was goed warm en heerlijk van smaak! Even terug in Griekenland.....

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wel lekker, en vriendelijk personeel, echter was de wachttijd van het ophalen 20 minuten. Plus als notitie en ondersteuenend telefoontje heb ik gevraagd om ipv patat vlees erbij te doen. Helaas was dit niet doorgevoerd.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling kwam op tijd en was goed warm. Complimenten

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet de kwaliteit wat we gewend waren van Creta.. Salade vergeten Niet genoeg wisselgeld terug Het eten was ook niet wat we gewend waren dus echt heel erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.10 eten besteld. Het was druk, dus eten kon om 19.15 geleverd worden. Om 19.20 een mail dat eten onderweg was. Om 19.40 nog niets ontvangen, gebeld. Eten ging er net uit werd ons verteld. Om 20.00 uur eten ontvangen. Bijna 2 uur later. En dus slechte informatievoorziening.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer perfect. Precies op tijd en de kwaliteit was weer super.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was deze keer redelijk op tijd. Bestelling was compleet. Toch een keertje wat minder sterren voor de kwaliteit. De lamskoteletten waren niet gaar, We houden van een beetje rosé, maar deze waren nog rauw van binnen. Verder erg lekker zoals altijd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zoals altijd

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, warm, goeie kwaliteit, fijne mensen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Souvlaki was heerlijk!!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Super aardig! Netjes op tijd. Aanrader en gauw weer

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gauw weer eens bestellen. Thuis bezorgd en nog heerlijk warm.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes op tijd eten gebracht en de kwaliteit was ook weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten van de pita Gyros. Meerdere malen eten besteld bij jullie. (Creta Aalsmeer). Ook de verschillende schotels zijn prima. En altijd stipt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening, snel geholpen en heerlijk gegeten 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo heerlijk gegeten. We hadden de mixed grill voor 5 personen. Hebben daar uitgebreid van genoten. Een complete maaltijd alsof we even een avondje in Griekenland zijn!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker en goed verzorigt en op tijd

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feest!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaliter tevreden, deze keer veel te koud helaas.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bestel altijd een paar extra bakjes knoflooksaus want die is geweldig!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, lekker eten. Grote porties

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na belletje waar bestelling bleef meer dan uur te laat bezorgd. Was niet de 1e keer. Eten koud en bestelling niet compleet. Saus wel betaald niet geleverd. Klacht gestuurd naar info@cretagrieks.nl. Geen antwoord!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij opmerkingen neergezet geen uien en helaas zat dit er wel bij. Gevraagd om bezorging 18::00 en is pas om 19:00 bezorgd. De friet was koud en slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de drukte duurde het wal langer maar dat is goed gemaakt met wat extra's top service 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was gedeeltelijk niet gaar. En bij opmerkingen aangegeven ‘geen uien’ maar zaten er wel bij. Was niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorg, mooi ingepakt, heerlijk eten. Grote porties en erg lekker. Aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 3,5 uur op mijn eten gewacht!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Ik miste alleen wel de leuke verassing, saus en drinken in de kinderbox. En een redelijk kleine zak frites voor 4 volwassenen en 2 kinderen vond ik ook wat weinig.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 5 bestelling geplaatst via de app voor een levering om 18 uur. Bestelling kwam 80 minuten later.... Eten was erg lekker. Goede porties.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Om 17:33 online besteld via eigen website en nu om 22:11 nog steeds geen eten ontvangen. 2x gebeld en is beloofd dat het eten onderweg is. 3e x bellen waren ze gesloten en werd de verbinding verbroken. Erg teleurgesteld om geen vervroegd Valentijnsdiner te hebben, geen avondeten gehad en morgen werk van maken om mijn 50 euro terug te krijgen..

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was excellent. I ordered oozo and was charged for it. But unfortunately it never arrived at my house.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten kwam goed warm aan (verpakt in piepschuim isolatie doos). Patatjes waren mooi geel gebakken en knapperig. En de gyros met tzaziki was erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Bezorging was 30 min laat maar dat is te begrijpen met zoveel sneeuw!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, top falafel voor de dames en mixed grill voor de heren!! Op tijd en heerlijk warm! We houden ervan!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk; jammer dat voor de tweede keer de extra bestelde pita's nabezorgd moesten worden.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd eerder gebracht dan voorspeld, dat was erg fijn. We werden hoed op de hoogte gehouden. Het werd afgeleverd in een warmhoudbak. Dus super warm te serveren! Het eten was heerlijk!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is hier echt heel goed!! Bezorging ook super snel. Hadden het eten na 30 min al! Als er wijzigingen zijn in de voorraad bellen ze meteen en overleggen ze voor andere optie.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbraken deze keer de extra pita en de extra patat in onze bestelling die wij hadden opgehaald. Gebeld en dit zou in 10 minuten gebracht worden. Helaas na half uur nog maar eens gebeld waar het bleef. Werd toen na 5 minuten gebracht waarna we ons vlees voor de pita maar in magnetron hebben opgewarmd. Kwaliteit van eten was goed zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was goed en lekker eten het was optijd klaar volges afspraak. Wij zijn er posietief over deze cafataria👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Zoals gewoonlijk 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hopelijk is dit een uitzondering, normaal heb ik hier altijd wel een goede en vriendelijke service, maar dit x moest ik 45 min langer wachten dan aangegeven tijd zonder een tegen bericht, ben zelf gaan bellen, en er werd wel meteen actie ondernomen, over algemeen een fijne zaak!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We moesten er lang op wachten, maar het was wel erg lekker allemaal. Netjes verpakt zodat het nog goed heet was.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kan ik voor bezorgen geen 0 sterren geven! Echt niet normaal! Bestelling gedaan om 17:53, verwachte bezorgtijd: 19:10u (is al erg lang) Uiteindelijk geleverd om 20:10u Was al eerder slecht maar dit is echt het toppunt! Wij zijn vanaf nu GEEN klant meer

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een ruim kwartier te vroeg, op zich niet zo'n probleem nu. Ik had op de bestelling aangegeven dat de mix grill zonder UI moest en was helaas toch bedekt met ui. We hebben het ivm visite die op tijd weg moest toch opgegeten. De kwaliteit was verder prima. Ietwat weinig patat voor 6 p.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties en redelijk op tijd bezorgd! Onderdeel wat vergeten was, werd zeer snel met excuses nageleverd. Zeer tevreden

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd en keurig op tijd bezorgd.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met z'n drietjes! Binnen een half uur na bestelling stond het op tafel!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!! Grote porties ook maar het was bovenal verrukkelijk!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service ga zo door

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en smakelijk zeker voor de volgende keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker eten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was op gebracht.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, ook goed warm Bezorgtijd was alleen bijna half uur later dan gevraagd

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik en mijn familie hebben enorm genoten! Vlees was super vers en was snel op te halen. Zeker een aanrader :)

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel geleverd

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, betaalbaar eten. Goed adres

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon ook na mijn aanwijzingen het adres niet vinden, luisterde er niet naar alleen wat zijn Tom Tom aangaf. Toen hij uiteindelijk de voordeur had gevonden had hij het eten niet mee en moest hij nog een keer teruglopen, er als gevolg dat het eten niet meer zo warm was. Het eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is wat minder geworden, de smaak en hoeveelheid was wel goed. De 2 schalen pikilia zagen eruit alsof ze van de.trap was gevallen, alles door.elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden ruim voldoende te eten aan onze 2 persoons schotel .De kwaliteit was ook weer geweldig en netjes op afgesproken tijd geleverd.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De mixed grill voor 4 personen ruim voldoende.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur later dan aangeven werd via de mail. Vlees van de twee creta schotels was zwart en smaakte verbrand

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden over bezorging en kwaliteit van het eten. Deze keer werd het eten bijna een uur na toegezegde bezorgingstijd bezorgd zonder bericht dat het uitliep het zou prettig zijn als dat volgende keer gemeld zou worden. Het eten was zoals altijd heerlijk

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: afhalen ipv bezorgen. Ze hebben de bezorging niet goed voor elkaar, waardoor het eten zomaar een uur later komt dan telefonisch beloofd (bestelling geplaatst om 16:00 uur). Het eten was bij ons niet heel warm meer. Kwaliteit en porties dik in orde... dus voortaan halen wij alleen nog maar af.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten maar ik had de bestelling geplaatst om 7 uur en aangegeven 20:15 bezorging en het kwam om 21:00. Het eten maakt wel een hele hoop goed want dat is geweldig maar 2 uur doen over een bestelling is wel erg lang.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Keurig op tijd geleverd! Aanrader!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Wij zijn vooral fan van de Bifteki.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

After ordering I got the mail saying it will arrive in 1 hour. But I got it after 2 and a half hours food was warm and ok but still 2 and a half hour is a bit much

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was eigenlijk zeer teleurgesteld dat het eten pas een uur later werd bezorgd ! En dit als verrassing voor mijn lieve vrouw haar verjaardag ! Beetje veel jammer !! Smaakte goed maar dit uur te laat leveren zette wel een stempel op onze maaltijd !🤨🙃😙🤨

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en super goed bezorgd ik raad jullie aan iedereen aan

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer smullen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben zitten smullen van de 2 persoons familie schotel. De verschillende soorten vlees waren goed gaar maar gelukkig niet te droog. De hoeveelheid was echt meer dan genoeg.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk eten! Bezorging half uur te laat. Geen groot probleem, maar wellicht een idee om aan te geven een ongeveer tijd bijv. Tussen 17.30 en 18.00 uur

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld...wéér heerlijk gegeten 😊

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Super snelle bezorging

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd op zondag. Malse kipsaté, heerlijke pita gyros zoals van ouds .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de service was echt fantastisch. Ga zo door!!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food and good volume, very tasty!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en warm!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rashwan en team, het was weer SUPER. Heerlijk gegeten en sneller geleverd dan afgesproken 👍🔝✔👍 Wij gaan elkaar neig vaak tegenkomen dit jaar. Alle goeds gewenst

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden souflaki en gyros en saté. Super gegeten! Bedankt.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik jammer vind, is dat ik een opmerking had toegevoegd omdat ik ipv suzouki graag steak wilde. Helaas is er met deze opmerking niets gebeurd. Verder wel heerlijk gegeten.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Grieks eten. Meerdere malen besteld hier en altijd keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vraagje kan je ook een tijd aangeven dat het bezorgd word.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker ,goed gekruid en keurig ingepakt.. de bezorging was stipt op tijd. en dat op een feestdag. heel veel dank.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net aan warm maar bEgrijpelijk Prima op tijd

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry,maar lam was veel te lang doorgebakken, zonde

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik raad deze griek iedereen aan super goed verzorgd heerlijk bereid en waarde voor je geld en is super betaalbaar hoop snel weer bij jullie op de zaak te kunnen eten . Bedankt voor de super eten groetjes van ons

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Wat een heerlijk eten! Dank jullie wel, voor herhaling vatbaar .

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top!! Authentieke. Elke hap is de moeite waard

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Frietjes niet slap en niet te knapperig. Precies goed! Altijd weer een prima idee om weer eens te bestellen. Binnen 20 minuten was het er!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros! Hadden gyros met patat, alleen patat is dan wat zacht. Maar de smaak blijft prima! Aanrader

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een kapsalon besteld. Was wel lekker, alleen jammer dat de patat erg slap was. De patat heb ik ook niet gegeten.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten was warm en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is elke keer goed echt lekker eten. Soms komt het eten niet of veel later, dus bel ik zelf altijd even om te weten of mijn bestelling goed is aangekomen (we bestellen vaak in het weekend, dus is het ook drukker en kan ik mij voorstellen dat er wel eens wat mis kan gaan). Maar altijd verder vriendelijk en goed. Helaas hadden wij gisteren geen patat erbij gekregen en andere toetjes gekregen dan besteld. Maar kregen wel een extra toetje (wij gaan/gingen er vanuit de de toetjes mogelijk op waren en dat het restaurant heeft geprobeerd een oplossing te vinden) Het is een prettig restaurant dat duidelijk zijn best doet om altijd goed eten te bezorgen. Erg blij met Creta. Dus zeker geen klachten of negatieve kritiek. Wij hebben zelf ook hierom niet gebeld naar het restaurant (vanwege de patatjes) om dat wij geloven dat er wel eens iets mis kan gaan in dit soort superdrukke dagen (weekenden en feestdagen) en zeker nu met corona waarin vele ondernemers hun hoofd boven water houden.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen door dit restaurant. Het eten was erg lekker en goed warm.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim genoeg voor 4 personen. Goede variatie. Was Nog goed warm het eten

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, ik ga zeker nog een keer bestelen

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk, service is top.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en snelle bezorging ookal is het ver weg. Beste Griekse restaurant in Holland!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gyros vlees was beter als anders. Patat zeer goed. Kortom heerlijk gegeten.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, snelle bezorging, makkelijk via de website te bestellen. We werden prima op de hoogte gehouden via de mail.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Tip, geef de mogelijkheid om online ook fooi te betalen. Dit doen veel bedrijven. De meeste hebben geen contant in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes op tijd De satee was wat aangebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk eten en vlug bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima ( als vanouds) en nu ook veel.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed warm en prima op tijd

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De gyros is perfect gekruid, de pitta's zijn super... pita gyros zoals je em in Ελλάδα ook krijgt!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker zoals altijd. Alleen waren de sausbakjes opeens kleiner. Het eten kwam bijna 45 later dan afgesproken En nog gebeld over geen ui en peper maar zat er toch op.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voedsel was goed als altijd. Echter, wij hadden besteld voor levering om 18:00 uur en de bezorger kwam pas 40 minuten later. De maaltijd was al flink afgekoeld.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen weer een foute bestelling. Ik had een flesje witte wijn besteld a 12,50 maar kreeg retsina

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer overheerlijk. Lekker gekruid vlees, knapperige patat, frisse tzaziki. Om je vingers bij op te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed vlees en lekkere tzaziki

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Rond 20 uur opgehaald. Gezellig onthaal bij binnenkomst en heerlijk gegeten. Mixed grill was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2 maaltijden besteld via de website. Hartelijk ontvangen, netjes op tijd klaar en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten-echt top!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Griek die ik ken! Was echt heeerlijk! Top personeel en er was niks op aan te merken!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was good but the quality of delivery was very poor. 2 hours to receive the delivery and again left an item of, this time a soft drink. I think that orders should be limited when very busy, I understand that many people are ordering. Rather turn customers away because you are busy than make us wait 2 hours.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, goed warm Bezorging was iets later als opgegeven

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alleen de bezorging hadden we om kwart voor 6 gezet en kwam pas rond half 7.. In de kinderboxxen voor me 2 zoontjes zat geen verrassing. Gebeld zou na gebracht worden is niet gebeurt.. Kids jammer genoeg teleurgesteld. En dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt dat het er niet in zat en niet wordt na gebracht wat wel zou gebeuren Helaas.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 1uur en 45 minuten wachten op een paar broodjes vonden we wel extreem lang.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd erg goed. We bestellen hier vaker en is ons vaste bezorg adres voor Grieks eten. Goed vlees, altijd genoeg. Bezorging zoals aangegeven. Duurde wat langer dan gemiddeld, maar dat werd direct in de mail al aangegeven.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en op tijd bezorgd.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en goed bereid. Prima keuze

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en ruim voldoende eten!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd gebracht!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gesmuld....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was inmiddels de derde keer dat wij bij Creta besteld hebben. De bezorging was steeds netjes binnen een kwartier van de aangevraagde tijd. Deze keer hadden we de Bifteki en die was heerlijk. Verder vinden wij het fijn dat we een souvlaki, of gyros extra kunnen bestellen. Wanneer je ook nog aardappelschijfjes zou kunnen kiezen in plaats van de frietjes zou het helemaal perfect zijn. Wij bestellen snel weer!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ruim voldoende. Bezorging netjes op tijd.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gevraagd bij bestelling om de patat apart te doen. Zodat je geen slappe patat krijgt. Maar dit doen ze niet. Erg jammer

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie werd niet de gehele bestelling bezorgd, vlees ontbrak, maar uiteindelijk hebben werd toch alles bezorgd. Eten was zoals altijd goed hoewel frietjes door het lange wachten wel wat slap waren geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Goede maaltijden en voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd zalig, maar drankjes en ijsjes meebezorgen gaat nogal eens mis.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar... 1) toen we onze bestelling op de aangegeven tijd kwamen afhalen was het nog niet klaar en moesten we nog een half uur wachten 2) Bij thuiskomst bleek dat we de verkeerde bestelling hadden meegekregen. Voor verbetering vatbaar dus. Jammer, want verder was het lekker.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes ingepakt en bezorgd Heerlijk eten

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is heerlijk,eten mag wat warmer zijn,met name de patat

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd !

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Maikel, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en voor een zondag redelijk op tijd. Grote porties. We bestellen zeker of eens!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten alleen was de giros weinig gekruid maar verder prima

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk Werd netjes gebeld dat t wat later zou worden

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Netjes op tijd en lekker warm geleverd (ondanks grote afstand). Absolute aanrader.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de mix grill voor 3 personen, ruim voldoende en heerlijk gegeten. Bezorging volgens de richtlijnen eten is ondanks de afstand Aalsmeer/Kudelstaart nog op de goede temperatuur!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruim voldoende en heerlijke tzatziki en de pita was ook heerlijk. En de bezorging was prima op tijd.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, mooi op tijd klaar en lekker!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd lekker! Zeer aan te raden!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, vriendelijk personeel, aanrader

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Franc, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Creta is altijd top! Authentieke griekse smaak goede service

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Erik, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, het eten was er snel en weer heerlijk

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Ton, fijn om te horen! Bedankt voor je recensie. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Marjan , bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en op tijd bezorgd. Was super!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Han, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en eigenlijk nooit problemen gehad. Helaas deze keer fouten in de bestelling.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Jo, oeps dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik neem zsm even contact met je op via email wat betreft de bestelling die niet compleet was. Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker eten. Klantvriendelijkheid top. Aangezien ik wat verder weg moest rijden werd er goed meegedacht en ons eten dubbel ingepakt zodat het de warmte vasthield!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed warm en op de afgesproken tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Sylvia , bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed heet!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Linda , bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, vers, erg lekker en goede porties. Was de eerste keer voor mij maar zeker niet de laatste!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Edwin , bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker zoals altijd

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Tetiana, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Kim, fijn om te horen! Team Creta Aalsmeer

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed en redelijk op tijd ondanks dat wij vrij ver van de zaak wonen. Wat ons altijd opvalt is dat bij de familieschotels alles altijd is afgestemd op het aantal personen behalve het aantal pitabroodjes: voor 4 personen 3 pita's en bij 3 personen 2 pita's. We moeten er altijd 1 apart bij bestellen.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schotel, vriendelijke service, aanrader

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer gebruik gemaakt en is zeker goed bevallen. Eerlijk gezegd was het ruim voldoen. Snelle service bij het afhalen en het smaakte prima.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt heerlijk, goede producten en ruime hoeveelheid. Door drukte was bezorging vertraagd, netjes op de hoogte gehouden van bestelstatus en compensatie mogen ontvangen.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nu erg warm en lekker! Met lekker veel tzaziki! Ook bedankt voor de yoghurt met honing en walnoten. Bedankt!!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 ster minder omdat de wachttijd (1uur) voor mensen met honger erg lang is, maar wij werden keurig per mail op de hoogte gehouden. De kwaliteit van het geleverde eten was echt subliem en waanzinnig goed. LEkkere gebakken friet en zalig vlees

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Marion, het was onverwacht erg druk voor de zaterdagavond waardoor we het niet eerder konden leveren. Wel fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt! Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Porties zijn zeer riant en de kwaliteit is geweldig. Heerlijke grill specialiteiten! Zeker een aanrader

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, mals vlees. De gerechten pikante kip en gyros zijn aanraders. Pita broodjes zijn erg lekker.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Iets later helaas dan afgesproken, maar dat maakte dat de kinderen het eten nóg meer waardeerden.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Sanne, sorry inderdaad voor de te late levering. Het was onverwacht erg druk voor de zaterdagavond, we reden met 7 bezorgers! en daarmee lukte het helaas ook niet op tijd te bezorgen. We gaan het intern verder bespreken hoe hier beter mee om te gaan. Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Voldoende, snel, patat was mooi doorbakken en warm zoals ik had gevraagd. Het zou fijn zijn als er ook keus was in lams en rund gyros. Alles goed op smaak, vandaag de rest eten!😋

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super geleverd, netjes in een warmtebox waar we geheel coronaproof konden pakken. Eten was echt super en meer dan genoeg. We hadden mixgril voor 2. Echt een aanrader

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hoi Anne, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom!!!!! Zó lekker 🇬🇷🇾🇪 We bestellen eigenlijk altijd de mixed Grill en de smaak en kwaliteit zijn zó goed, dat we echt moeite moeten doen om vást nog andere lekkere gerechten te gaan bestellen. BLIJF in Aalsmeer, wij BLIJVEN bestellen #steunlokaleondernemers 🇾🇪🇬🇷

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst iets besteld hier, het was echt heerlijk! Ik en mijn zoontje hebben genoten! Snelle bezorging en goed warm!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top bij creta. Eten en smaak authentiek

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Erik, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Op tijd bezorgd. Lekker warm en voldoende.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld en zeer tevreden heerlijk eten voor een goede prijs en ook nog snel geleverd, ga hier zeker vaker bestellen

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Ton, fijn om te horen. Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Gyros schotel en snel bezorgd top service

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk! Goed warm, ondanks de afstand.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Linda, fijn om te horen. Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Bezorgtijd netjes doorgegeven en gebeld.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Alice, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten was nog goed warm en erg lekker. Gaan we zeker nog een keer doen.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pita’s Bedankt

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Thanks Stephan! Team Creta

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste broodjes Pita van Nederland!!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Thanks, we zijn er trots op! Team Creta

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie site met heldere informatie en makkelijk bestel proces. Het eten stond goed verzorgd op de afgesproken tijd klaar met een klantvriendelijke ontvangst. En ...last but not least ...... heerlijk gegeten!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Jolanda, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Nathalie, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met elke keer weer een top service! Echt een aanrader!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Sandra, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Goede kwalititeit. Snel bezorgd ook.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je de maaltijden van Creta Aaslmeer proeft dan gaat de zon meteen schijnen, ruik de de zilte zee want je waant je meteen in Griekenland. De smaken zijn rijk en authentiek. Kali orexi

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, haha dank je wel voor je recensie! Bij ons schijnt inderdaad altijd de zon, lekker eten en genieten van het leven! Team Creta Aalsmeer

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

is de beste griekse restaurant Echt een aanrader altijd vers

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd in kudelstaart, eten was goed op temperatuur en geen slappe frites! Heerlijk gegeten 👍🏼

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Alma, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker bro zeg je eerlijk alleen bij de kapsalon mischien iets luchtigs doen als tomaat of sla voor de rest ik heb genoten vriend

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hoi Tijs, dank voor je recensie. We hebben in het assortiment ook een kapsalon met salade, wellicht is dat een optie voor de volgende keer? Met vriendelijke groet, Team Creta Aalsmeer

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij hadden ze het nu niet zo druk, want het eten kan gewoon niet beter worden dan vandaag, vlees was fantastisch goed gebakken en super snelle en goede bezorging, vandaag geef ik een 10

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Patricia, het was behoorlijk druk maar we hebben sinds kort een medewerker erbij in het weekend waardoor we de drukte beter aan kunnen. Fijn dat het eten heeft gesmaakt en dank voor de 10 ! Met vriendelijke groet, Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en bezorging volgens de geplande tijd. Was perfect!!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Han, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en prima service.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Erwin, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees van uitstekende kwaliteit en lekkere frites, zoals altijd. Alles prima op temperatuur maar duurde erg lang voordat bezorgd werd. Kreeg daar wel mail over maar pas nadat ik besteld had. Was fijn geweest om dat tijdens bestelproces al te weten i.v.m. hongerige kinderen.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Alica, sorry voor de vertraging bij de bezorging. Het was die dag extreem druk waardoor we niet alles op tijd konden bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Creta Aalsmeer

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pita kaas was vergeten

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Ton, dank je wel voor je recensie! Slording van de pita kaas, excuses daarvoor! Team Creta Aalsmeer

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals bijna altjd prima, maar 2 uur wachten is echt veelte lang. Na een uur werden we nog gebeld dat het een kwartiertje llater werd maar dat werd zobder verdere mededelingen dus nog een extra uur.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste van Loon, het was inderdaad een slordige avond. Door een kapotte grill (we hebben er 2) konden we slechts op halve capaciteit draaien. Dit hebben we onderschat en daarom is alles gewoon niet lekker gelopen vanavond. Nogmaals excuses en we gaan intern bespreken hoe we hier beter mee om kunnen gaan. Met vriendelijke groet, team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk eten perfect smaak thx

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Jo, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Ruim voldoende Netjes gepakt Vriendelijk personeel

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Esther, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling (via internet) was met pita-broodje; werd met patat geleverd. Aangegeven op website dat met contant geld (niet gepast) zou worden betaald; bezorger had geen wisselgeld. Eten was echter van prima kwaliteit en de bezorging was ook redelijk snel.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Knullig van die foutjes, we zullen er beter op gaan letten. Team Creta Aalsmeer

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk. Ook de service is prima. Vriendelijke mensen. Het blijft voor herhaling vatbaar!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op de bestelling moeten wachten. Na een keurige mail dat mijn bestelling onderweg was duurde t nog 45 min, waar het 10 min rijden is.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Ciel, sorry voor de te laat geleverde bestelling. Het was dit weekend erg druk waardoor we op sommige tijden niet voldoende bezorgers beschikbaar hadden. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zag bij de bestelling de eerste mogelijkheid voor levering zo snel mogelijk of 19.30 uur. Dus zo snel mogelijk aangeklikt. Jammer dat het dan nog lang duurde, was op zich keurig gebeld dat t later werd, maar toch. Het eten was heerlijk! Maakte het wel goed hóór, maar we zaten béétje met tijdkrapte.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Marijke, dank je wel voor je recensie! Het kan soms helaas erg druk zijn in het weekend, sorry voor de vertraging maar fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Joyce, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pita gyros! Net zoals in Griekenland!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Stacey, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het plaatsen van de bestelling kregen wij een verwachte bezorgtijd van een uur maar binnen 30 minuten stond de bezorger al voor de deur. Het eten zag er goed uit, alles goed verpakt en was goed op temperatuur en we hebben er heerlijk van gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Alexandra, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed. Er werd niet voldoende afstand gehouden bij afleveren van het eten.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, Dank je wel voor je recensie. Ik zal het aankaarten intern dat de bezorgers beter om de afstand denken. Excuses daarvoor! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en het eten was erg lekker.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Danielle, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Maikel, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerste besteld bij Creta, en zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden de 2 persoons Mixed Grill schotel, zeer ruime porties. Lekker vlees, goed gebakken, veel extra sausjes erbij. Kwaliteit van de friet zou wel anders kunnen, maar is bijzaak in vergelijking met het vlees.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Miranda, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en gewoon de beste Grieks eten👌

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Danny, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was minder goed dan we gewend waren, droog en taai. Desalniettemin blijft dit is een fijn Grieks restaurant.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Sanna, dank voor je recensie. Vervelend om te horen dat de gyros niet goed was, ik heb je hierover een email gestuurd. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Duidelijke communicatie mbt bezorging. Een echte aanrader!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Rick, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is wel lekker. Alleen het eten was lauw. de patat was slap en te weinig tzaziki. Vorige keer kwam het eten in een dichte bak zodat het eten lang warm blijft. Wij vonden dit erg jammer!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Nancy, vervelend om te horen dat de bestelling niet in orde was. Ik heb je hierover een email gestuurd als opvolging hiervan. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wel extra saus bestellen Want er zit weinig saus bij. En de bezorger was vergeten af te rekenen. Beetje slordig. Heb maar even gebeld en toen is er een betaal verzoek gestuurd.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Petra, dank voor je recensie! En slordig inderdaad van het afrekenen, het is voor ons even wennen aan een nieuw kassasysteem (met bijbehorende nieuwe bonindeling). Team Creta Aalsmeer

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de bestelde gyros schotels is de frites niet geleverd. De eerder aangegeven wachttijd van 1 uur, werd 1 uur en 25 min. Gyros was wel goed van smaak

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Linda, dat is uiteraard niet zoals het hoort. Vervelend om te horen dat er geen patat bij zat, we zullen hier beter op letten. Ik heb je een email gestuurd om een toelichting te geven op de te late bezorging. Jeroen - Team Creta Aalsmeer

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de eerste keer besteld altijd heerlijk! "What you see is what you get"

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Karin, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer