Beoordelingen van Creta Griekse Specialiteiten Aalsmeer

Recente recensies van Creta Griekse Specialiteiten Aalsmeer

5 sterren na 104 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en ruim voldoende eten!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd gebracht!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gesmuld....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was inmiddels de derde keer dat wij bij Creta besteld hebben. De bezorging was steeds netjes binnen een kwartier van de aangevraagde tijd. Deze keer hadden we de Bifteki en die was heerlijk. Verder vinden wij het fijn dat we een souvlaki, of gyros extra kunnen bestellen. Wanneer je ook nog aardappelschijfjes zou kunnen kiezen in plaats van de frietjes zou het helemaal perfect zijn. Wij bestellen snel weer!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ruim voldoende. Bezorging netjes op tijd.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gevraagd bij bestelling om de patat apart te doen. Zodat je geen slappe patat krijgt. Maar dit doen ze niet. Erg jammer

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie werd niet de gehele bestelling bezorgd, vlees ontbrak, maar uiteindelijk hebben werd toch alles bezorgd. Eten was zoals altijd goed hoewel frietjes door het lange wachten wel wat slap waren geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Goede maaltijden en voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd zalig, maar drankjes en ijsjes meebezorgen gaat nogal eens mis.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar... 1) toen we onze bestelling op de aangegeven tijd kwamen afhalen was het nog niet klaar en moesten we nog een half uur wachten 2) Bij thuiskomst bleek dat we de verkeerde bestelling hadden meegekregen. Voor verbetering vatbaar dus. Jammer, want verder was het lekker.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes ingepakt en bezorgd Heerlijk eten

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is heerlijk,eten mag wat warmer zijn,met name de patat

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd !

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Maikel, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en voor een zondag redelijk op tijd. Grote porties. We bestellen zeker of eens!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten alleen was de giros weinig gekruid maar verder prima

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk Werd netjes gebeld dat t wat later zou worden

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Netjes op tijd en lekker warm geleverd (ondanks grote afstand). Absolute aanrader.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de mix grill voor 3 personen, ruim voldoende en heerlijk gegeten. Bezorging volgens de richtlijnen eten is ondanks de afstand Aalsmeer/Kudelstaart nog op de goede temperatuur!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruim voldoende en heerlijke tzatziki en de pita was ook heerlijk. En de bezorging was prima op tijd.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, mooi op tijd klaar en lekker!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd lekker! Zeer aan te raden!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, vriendelijk personeel, aanrader

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Franc, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Creta is altijd top! Authentieke griekse smaak goede service

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Erik, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, het eten was er snel en weer heerlijk

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Ton, fijn om te horen! Bedankt voor je recensie. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Marjan , bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en op tijd bezorgd. Was super!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Han, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en eigenlijk nooit problemen gehad. Helaas deze keer fouten in de bestelling.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Jo, oeps dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik neem zsm even contact met je op via email wat betreft de bestelling die niet compleet was. Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker eten. Klantvriendelijkheid top. Aangezien ik wat verder weg moest rijden werd er goed meegedacht en ons eten dubbel ingepakt zodat het de warmte vasthield!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed warm en op de afgesproken tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Sylvia , bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed heet!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Linda , bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, vers, erg lekker en goede porties. Was de eerste keer voor mij maar zeker niet de laatste!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Edwin , bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker zoals altijd

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Tetiana, bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Kim, fijn om te horen! Team Creta Aalsmeer

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed en redelijk op tijd ondanks dat wij vrij ver van de zaak wonen. Wat ons altijd opvalt is dat bij de familieschotels alles altijd is afgestemd op het aantal personen behalve het aantal pitabroodjes: voor 4 personen 3 pita's en bij 3 personen 2 pita's. We moeten er altijd 1 apart bij bestellen.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schotel, vriendelijke service, aanrader

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer gebruik gemaakt en is zeker goed bevallen. Eerlijk gezegd was het ruim voldoen. Snelle service bij het afhalen en het smaakte prima.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt heerlijk, goede producten en ruime hoeveelheid. Door drukte was bezorging vertraagd, netjes op de hoogte gehouden van bestelstatus en compensatie mogen ontvangen.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nu erg warm en lekker! Met lekker veel tzaziki! Ook bedankt voor de yoghurt met honing en walnoten. Bedankt!!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Bedankt voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 ster minder omdat de wachttijd (1uur) voor mensen met honger erg lang is, maar wij werden keurig per mail op de hoogte gehouden. De kwaliteit van het geleverde eten was echt subliem en waanzinnig goed. LEkkere gebakken friet en zalig vlees

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Marion, het was onverwacht erg druk voor de zaterdagavond waardoor we het niet eerder konden leveren. Wel fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt! Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Porties zijn zeer riant en de kwaliteit is geweldig. Heerlijke grill specialiteiten! Zeker een aanrader

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, mals vlees. De gerechten pikante kip en gyros zijn aanraders. Pita broodjes zijn erg lekker.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Iets later helaas dan afgesproken, maar dat maakte dat de kinderen het eten n贸g meer waardeerden.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Sanne, sorry inderdaad voor de te late levering. Het was onverwacht erg druk voor de zaterdagavond, we reden met 7 bezorgers! en daarmee lukte het helaas ook niet op tijd te bezorgen. We gaan het intern verder bespreken hoe hier beter mee om te gaan. Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Voldoende, snel, patat was mooi doorbakken en warm zoals ik had gevraagd. Het zou fijn zijn als er ook keus was in lams en rund gyros. Alles goed op smaak, vandaag de rest eten!馃構

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super geleverd, netjes in een warmtebox waar we geheel coronaproof konden pakken. Eten was echt super en meer dan genoeg. We hadden mixgril voor 2. Echt een aanrader

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hoi Anne, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom!!!!! Z贸 lekker 馃嚞馃嚪馃嚲馃嚜 We bestellen eigenlijk altijd de mixed Grill en de smaak en kwaliteit zijn z贸 goed, dat we echt moeite moeten doen om v谩st nog andere lekkere gerechten te gaan bestellen. BLIJF in Aalsmeer, wij BLIJVEN bestellen #steunlokaleondernemers 馃嚲馃嚜馃嚞馃嚪

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst iets besteld hier, het was echt heerlijk! Ik en mijn zoontje hebben genoten! Snelle bezorging en goed warm!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top bij creta. Eten en smaak authentiek

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Erik, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Op tijd bezorgd. Lekker warm en voldoende.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld en zeer tevreden heerlijk eten voor een goede prijs en ook nog snel geleverd, ga hier zeker vaker bestellen

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Ton, fijn om te horen. Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Gyros schotel en snel bezorgd top service

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk! Goed warm, ondanks de afstand.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Linda, fijn om te horen. Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Bezorgtijd netjes doorgegeven en gebeld.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Alice, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten was nog goed warm en erg lekker. Gaan we zeker nog een keer doen.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pita鈥檚 Bedankt

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Thanks Stephan! Team Creta

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste broodjes Pita van Nederland!!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Thanks, we zijn er trots op! Team Creta

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie site met heldere informatie en makkelijk bestel proces. Het eten stond goed verzorgd op de afgesproken tijd klaar met een klantvriendelijke ontvangst. En ...last but not least ...... heerlijk gegeten!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Jolanda, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Nathalie, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met elke keer weer een top service! Echt een aanrader!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Sandra, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Goede kwalititeit. Snel bezorgd ook.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je de maaltijden van Creta Aaslmeer proeft dan gaat de zon meteen schijnen, ruik de de zilte zee want je waant je meteen in Griekenland. De smaken zijn rijk en authentiek. Kali orexi

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, haha dank je wel voor je recensie! Bij ons schijnt inderdaad altijd de zon, lekker eten en genieten van het leven! Team Creta Aalsmeer

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

is de beste griekse restaurant Echt een aanrader altijd vers

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd in kudelstaart, eten was goed op temperatuur en geen slappe frites! Heerlijk gegeten 馃憤馃徏

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Alma, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker bro zeg je eerlijk alleen bij de kapsalon mischien iets luchtigs doen als tomaat of sla voor de rest ik heb genoten vriend

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hoi Tijs, dank voor je recensie. We hebben in het assortiment ook een kapsalon met salade, wellicht is dat een optie voor de volgende keer? Met vriendelijke groet, Team Creta Aalsmeer

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij hadden ze het nu niet zo druk, want het eten kan gewoon niet beter worden dan vandaag, vlees was fantastisch goed gebakken en super snelle en goede bezorging, vandaag geef ik een 10

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Patricia, het was behoorlijk druk maar we hebben sinds kort een medewerker erbij in het weekend waardoor we de drukte beter aan kunnen. Fijn dat het eten heeft gesmaakt en dank voor de 10 ! Met vriendelijke groet, Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en bezorging volgens de geplande tijd. Was perfect!!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Han, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en prima service.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Erwin, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees van uitstekende kwaliteit en lekkere frites, zoals altijd. Alles prima op temperatuur maar duurde erg lang voordat bezorgd werd. Kreeg daar wel mail over maar pas nadat ik besteld had. Was fijn geweest om dat tijdens bestelproces al te weten i.v.m. hongerige kinderen.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Alica, sorry voor de vertraging bij de bezorging. Het was die dag extreem druk waardoor we niet alles op tijd konden bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Creta Aalsmeer

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pita kaas was vergeten

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Ton, dank je wel voor je recensie! Slording van de pita kaas, excuses daarvoor! Team Creta Aalsmeer

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals bijna altjd prima, maar 2 uur wachten is echt veelte lang. Na een uur werden we nog gebeld dat het een kwartiertje llater werd maar dat werd zobder verdere mededelingen dus nog een extra uur.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste van Loon, het was inderdaad een slordige avond. Door een kapotte grill (we hebben er 2) konden we slechts op halve capaciteit draaien. Dit hebben we onderschat en daarom is alles gewoon niet lekker gelopen vanavond. Nogmaals excuses en we gaan intern bespreken hoe we hier beter mee om kunnen gaan. Met vriendelijke groet, team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk eten perfect smaak thx

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Jo, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Ruim voldoende Netjes gepakt Vriendelijk personeel

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Esther, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling (via internet) was met pita-broodje; werd met patat geleverd. Aangegeven op website dat met contant geld (niet gepast) zou worden betaald; bezorger had geen wisselgeld. Eten was echter van prima kwaliteit en de bezorging was ook redelijk snel.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Knullig van die foutjes, we zullen er beter op gaan letten. Team Creta Aalsmeer

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk. Ook de service is prima. Vriendelijke mensen. Het blijft voor herhaling vatbaar!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op de bestelling moeten wachten. Na een keurige mail dat mijn bestelling onderweg was duurde t nog 45 min, waar het 10 min rijden is.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Ciel, sorry voor de te laat geleverde bestelling. Het was dit weekend erg druk waardoor we op sommige tijden niet voldoende bezorgers beschikbaar hadden. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zag bij de bestelling de eerste mogelijkheid voor levering zo snel mogelijk of 19.30 uur. Dus zo snel mogelijk aangeklikt. Jammer dat het dan nog lang duurde, was op zich keurig gebeld dat t later werd, maar toch. Het eten was heerlijk! Maakte het wel goed h贸贸r, maar we zaten b茅茅tje met tijdkrapte.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Marijke, dank je wel voor je recensie! Het kan soms helaas erg druk zijn in het weekend, sorry voor de vertraging maar fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Joyce, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pita gyros! Net zoals in Griekenland!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Stacey, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het plaatsen van de bestelling kregen wij een verwachte bezorgtijd van een uur maar binnen 30 minuten stond de bezorger al voor de deur. Het eten zag er goed uit, alles goed verpakt en was goed op temperatuur en we hebben er heerlijk van gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi Alexandra, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed. Er werd niet voldoende afstand gehouden bij afleveren van het eten.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Hi, Dank je wel voor je recensie. Ik zal het aankaarten intern dat de bezorgers beter om de afstand denken. Excuses daarvoor! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en het eten was erg lekker.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Danielle, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Maikel, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerste besteld bij Creta, en zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden de 2 persoons Mixed Grill schotel, zeer ruime porties. Lekker vlees, goed gebakken, veel extra sausjes erbij. Kwaliteit van de friet zou wel anders kunnen, maar is bijzaak in vergelijking met het vlees.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Miranda, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en gewoon de beste Grieks eten馃憣

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Danny, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was minder goed dan we gewend waren, droog en taai. Desalniettemin blijft dit is een fijn Grieks restaurant.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Sanna, dank voor je recensie. Vervelend om te horen dat de gyros niet goed was, ik heb je hierover een email gestuurd. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Duidelijke communicatie mbt bezorging. Een echte aanrader!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Rick, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is wel lekker. Alleen het eten was lauw. de patat was slap en te weinig tzaziki. Vorige keer kwam het eten in een dichte bak zodat het eten lang warm blijft. Wij vonden dit erg jammer!

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Nancy, vervelend om te horen dat de bestelling niet in orde was. Ik heb je hierover een email gestuurd als opvolging hiervan. Team Creta Aalsmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wel extra saus bestellen Want er zit weinig saus bij. En de bezorger was vergeten af te rekenen. Beetje slordig. Heb maar even gebeld en toen is er een betaal verzoek gestuurd.

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Petra, dank voor je recensie! En slordig inderdaad van het afrekenen, het is voor ons even wennen aan een nieuw kassasysteem (met bijbehorende nieuwe bonindeling). Team Creta Aalsmeer

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de bestelde gyros schotels is de frites niet geleverd. De eerder aangegeven wachttijd van 1 uur, werd 1 uur en 25 min. Gyros was wel goed van smaak

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Linda, dat is uiteraard niet zoals het hoort. Vervelend om te horen dat er geen patat bij zat, we zullen hier beter op letten. Ik heb je een email gestuurd om een toelichting te geven op de te late bezorging. Jeroen - Team Creta Aalsmeer

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de eerste keer besteld altijd heerlijk! "What you see is what you get"

Reactie van Creta Griekse Specialiteiten:Beste Karin, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer