Reviews from Creta Griekse Specialiteiten Aalsmeer

Recent reviews

5.0
Koning willem alexander
27 September 2022

Echt lekker man, ook super snel bezorgd

Marjan
26 September 2022

18.15 bestellen en 20.15 bezorgen kan echt niet. Sluit de bestelmogelijkheid als het te druk is!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
25 September 2022

Lekkere kipsate

Ria Kluvers
22 September 2022

Zoals altijd: heel lekker gegeten, snelle en vriendelijke bezorging. Een aanrader!

Dennis
18 September 2022
Antenbrink
17 September 2022
Reina
13 September 2022

Wij hadden broodje gyros, het was goed gevuld maar smaak van vlees was matig. Het was smakeloos en voor €1,20 vond ik het erg weinig saus.

Jilles
3 September 2022

Griekse boerensalade en grote tzatziki niet geleverd. Meteen over gebeld, geen duidelijke afspraken kunnen maken, want druk.

Marja van Eijndhoven
1 September 2022

Als altijd, lekker eten en snel bezorgd!

Mirjam
31 August 2022

Sneller bezorgd dan verwacht, zeer ruime portie, prima opsmaak!

Bunnik
28 August 2022

Jammer dat de tzatziki weer was vergeten! Grieks eten zonder tzatziki.... balen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Malou
26 August 2022

Eten was heel lekker en goed op temperatuur! Patat was knapperig! Bestelling kwam wel 20 min later dan afgesproken.. Maar bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

Kim
25 August 2022

Weer heerlijk gegeten; goede pita’s en tzatziki, goed vlees en fijne, prettige bezorging. We blijven fan!

Edwin
24 August 2022
George
20 August 2022

Super lekker en snel bezorgd

A. Bosman
18 August 2022

Op tijd geleverd, warm en lekker. Mixed grill voor 4 personen ruim voldoende. We blijven hier graag klant.

anneke van leeuwen
15 August 2022

was lekker snel

Hilbrands
15 August 2022

Alles prima in orde en ruim voldoende

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
7 August 2022

Het eten was ruim uur te laat, tevens zat de helft er niet bij. En dan hebben we pepers en olijven erbij besteld en daar zat een dooie wesp tussen. Niet erg fijn.

Bas
1 August 2022

Heerlijk gegeten top personeel

Kim
29 July 2022

Super lekker eten en de bestelling was er al met 20 min!

Dennis
23 July 2022

Was goed ,met veel vlees

Billy katman
23 July 2022

2 stukjes kip aan 1 spies waren in het midden nog rauw.. pita souzuki was gewoon lekker kipsate ook

Erik
20 July 2022

Erg zout de pepers, uiensaus smaakt alleen naar ketchup. Smaak en kwaliteit wat in snackbar wordt verkocht wel erg jammer . Had er meer van verwacht.

Jan van Schuppen
18 July 2022

Keurig op tijd bezorgd. En erg lekker!

Rick
17 July 2022

Het was weer heerlijk en op tijd zoals altijd. Aanrader!

Ria Kluvers
14 July 2022

We hebben weer genoten van de lekkere griekse maaltijd!

Erik
7 July 2022

Was weer top eten kwam op de afgesproken tijd en was goed op temperatuur

Patricia
5 July 2022

I had no information that you altered the feta cheese. I didn't like the herbs, I preferred natural. I think it was important to report this change.

Renata
4 July 2022

Heerlijk gegeten. Complimenten!

Rik
29 June 2022
H.van Duren
26 June 2022
Leo
23 June 2022

Uitstekende kwaliteit. Alweer heerlijk Grieks gegeten, we komen hier steeds graag weer terug. Onze complimenten °

Tarik
23 June 2022

Eten om 18:18 besteld, bericht gekregen dat eten om 19:35 zou worden gebracht. Uiteindelijk het eten om 20:45 ontvangen. Met kinderen uren zitten wachten op eten, zonder bericht dat ze verlaat waren, kwam hier pas achter na zelf bellen. Bij afleveren van eten, geen excuses. Eten was warm, smaak viel helaas tegen (I.t.t. ca 1 jaar geleden) en souvlaki taai. Al met al een teleurstellende ervaring, niet voor herhaling vatbaar.

Jannette Schrijemaekers Visser
20 June 2022

Smaak erg goed Hoeveelheid voldoende. Mix grill 2 personen. De spies vond ik iets te droog en 1 van de sausen was een soort sambal wat ik er niet zo bij vind passen. Misschien een tip om die te vervangen voor mayonaise voor bij de patat. Ga zeker vaker halen

Esther Klees
18 June 2022
David
16 June 2022
Esmee
12 June 2022

Heerlijke gyros

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra Elings
6 June 2022

Hou er rekening mee dat de steak in de Santorini schotel geen steak is maar een varkenslapje. Fijn als dit dan ook zo omschreven zou worden.Verder prima en op tijd klaar.

Jos Bogers
5 June 2022

Goed eten en mooi op tijd.

Peter
4 June 2022

Heerlijke gyros. Beter als voorheen.

Kees
21 May 2022

Lekker gegeten

Ivo
21 May 2022
K. Visser
18 May 2022

Het was heerlijk en op tijd! Bezorger was heel beleefd.

Frank
15 May 2022

Ik had specifiek bij de bestelling verzocht het gyrosvlees even knapperig te bakken ... niet gebeurd, jammer

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Hallo, Ivm met drukte is dit over het hoofd gezien omdat er namelijk meerdere bestellingen de deur uit gaan! Excuses voor het ongmak

Annelies
14 May 2022

Zoals altijd, weer heerlijk gegeten! De mixed grill is fantastisch met alles erop en eraan! De service is top! Tot gauw!

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Beste, Fijn om dit te horen de team is er blij mee! Tot gauw!

Jos Bogers
12 May 2022

Goed, eerlijk eten voor een goede prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Beste, Ondanks alles duurder is geworden in de maatschappij danken wij voor u begrip en zijn blijf dat het heeft gesmaakt!

Marcel
5 May 2022

Was weer top zoals altijd 👍🏻

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Best, Fijn dat het allemaal naar wens was. Gr Team-Creta

Stefan Scherrenberg
2 May 2022
Tijl
27 April 2022
Robert Klooster
27 April 2022

Bij één van de twee gerechten zat bijna geen chiros.

Vlies
26 April 2022

Gyros meer harde kleine kruimels dan stukjes vlees. Wel vlot geleverd.

Sanna
25 April 2022

Heerlijk gegeten! Wel jammer dat de pikilia alleen nog uit koude gerechten bestaat en er geen bonen meer bij zitten.

Kim
22 April 2022

Complimenten voor de heerlijke pita’s en goede vlees! Heerlijk gegeten

Martine
16 April 2022

Alles was weer heerlijk!

Sabine E
12 April 2022
h. bogers
1 April 2022

was weer heerlijk, genoten en de complimenten aan de KOK

Ria Kluvers
29 March 2022

het eten was weer prima en heerlijk! Plus: op tijd bezorgd.

Fred Schiedon
28 March 2022

Bij het plaatsen van de bestelling (zsm) kreeg ik een bericht verwachte levertijd 19:00u Om 18:03u kreeg het bericht uw bestelling is onderweg, en werd uiteindelijk geleverd om 18:20u. In dit geval prima hoor maar waarom eerst een melding 19:00u? Voor het zelfde geld ga je nog uitgebreid de hond uitlaten. Het eten zoals altijd prima verzorgd! En lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paulien
27 March 2022
Desiree
21 March 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten! Snel geleverd! Beste Griek in omstreken!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
21 March 2022

Eten was in principe in orde. Patat was helaas koud bij aankomst. Mijn vraag om de uien weg te laten werd helaas gewoon genegeerd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans de Haan
18 March 2022
Paulien
17 March 2022

Het was, zoals elke keer, weer perfect!

André
10 March 2022

Was erg lekker. Ben erg fan van saus en de bakjes vind ik wat klein voor een 2 persoons schotel. Verder helemaal top!

Xxx
7 March 2022
Ria Kluvers
1 March 2022

Een extra ster voor echt op tijd bezorgen, kan niet, maar petje af! Daarnaast echt met zijn allen heerlijk gegeten en ook de kleinkinderen hebben gesmuld. Dank voor deze prima feestmaaltijd! Een echte aanrader!!

Danielle
27 February 2022

Heerlijk. Goed warm, frietjes ook. Kwaliteit schotel echt perfect en smaak ook. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René de Jager
26 February 2022

Binnen de afgesproken tijd werd de bestelling bezorgd.

Zorba
26 February 2022

Heerlijke Pita kip en kapsalon gyros. Ook mooi op tijd bezorgd

M
25 February 2022
A.haspels
23 February 2022

Lekker gegeten, meer dan genoeg!

Karel Doppenbecker
22 February 2022

Heerlijk eten en prettige afhandeling

Groeneveld
20 February 2022

Gewoon goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jonker
19 February 2022

Alles was super alleen jammer dat ze een artikel vergeten waren.

Rianne
19 February 2022

Snel bezorgd , eten was heerlijk , we hebben weer genoten

h. bogers
15 February 2022

was weer erg lekker, dus mijn compliment, ga door

G
14 February 2022
Nick Neijndorff
14 February 2022

Altijd heerlijk gegrilld, vlees is zo sappig nog. Patat is ook nog knapperig als het binnen komt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
12 February 2022
Marcel
10 February 2022

Zoals altijd klopt de bestelling als een bus en het was weer heerlijk

Ruud
8 February 2022

Prima verzorgd en lekker.

Jara Mulder
6 February 2022

Super lekker gegeten zoals altijd! Dank jullie wel voor de goede service en kwaliteit :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Silvia
4 February 2022

Hebben weer heerlijk gegeten.

Anoeska
4 February 2022

Hoeveelheid eten naar waarde

Marco Jongkind
3 February 2022

Zoals altijd weer heerlijk eten en super warm perfect zoals altijd!

Susanna
3 February 2022

Het was heerlijk!!!

Aj
2 February 2022

Eten was uitstekend Bezorgen was ook op tijd Alles was top

Samantha
31 January 2022

Sneller dan verwachten bezorgd. Eten was lekker en veel 😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mi
31 January 2022

Snelle bezorging. Goed verpakt. Zag er goed uit. Goeie smaak. Helaas vleesschotel lauw en patat koud.

Maria
29 January 2022
Dennis.
27 January 2022

Aanrader! Heerlijk eten, mals vlees en snel bezorgd (25 minuten na bestelling). Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Marco
26 January 2022

Prima prijs- kwaliteit.

Martin
25 January 2022

Lekker eten vers van de grill, ruime keuze en vrolijke kerels in de keuken

Alma van Baak Spaargaren
23 January 2022

Het was wederom heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bea de Rue
23 January 2022

Eten was erg lekker super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Syl
23 January 2022

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Srilanka Stal
23 January 2022

Was zo als altijd vers en super lekker top service we hebben het echt gemist tot snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adriaan
23 January 2022

Mixed grill voor 2 personen besteld. Porties zijn ruim voldoende en het was weer ontzettend lekker. Malse gyros vlees en zoals altijd erg smaakvol

CB
16 January 2022
T Pap
15 January 2022

Super lekker, voor herhaling vatbaar

Annelies
15 January 2022

De Mixed Grill voor 2 personen is FANTASTISCH ! Wij genieten iedere keer weer! Dank jullie wel creta aalsmeer!

Roel
15 January 2022

Heerlijk van kunnen genieten en nette bezorging. Top !

Bea
10 January 2022

Lekker eten, bezorgen goed geregeld. 2x besteld en echt tevreden. Ga zeker meer doen

Rinkel
9 January 2022

Heerlijke mixed grill gegeten, nog goed op temperatuur en veel voor 2 personen, zowel qua vlees, salade, saus en patat.

Lam
9 January 2022

Heerlijk eten altijd van Creta Aalsmeer! Bezorging had iets sneller gemogen. Duurde een uur.

Mi
8 January 2022

Heerlijke griekse maaltijd, compleet, helaas was patat lauw.

Larissa
8 January 2022

Jammer dat de patat steeds koud mischien een idee om die niet in het papierenzakje re vervoeren maar ook in de warmtebox te doen is verder was het vlees de pitas en de sausjes heerlijk

Ron
7 January 2022

Zoals altijd weer goed verzorgd.

Marco
4 January 2022

Netjes op tijd alles lekker warm heerlijk gegeten

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Hi Marco, dank je wel voor je recensie ! Team Creta Aalsmeer

Marja van Eijndhoven
3 January 2022

Het was gewoon ouderwets super lekker en top geregeld. Compliment!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Hi Marja, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Jos Bogers
1 January 2021

Goed eten. Netjes geleverd.

Ineke Egbers
31 December 2021

Bezorging iets te laat, maar we kregen de excuses. Het eten was prima. We waanden ons weer even in Griekenland.

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Hi Ineke Egbers, sorry voor de vertraging bij de bezorging . Het was die dag extreem durk waardoor we niet alles op tijd konden bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Creta Aalsmeer

Iko
30 December 2021

Uitstekend

Rik
30 December 2021

Heerlijke sparerib schotel genomen, spareribs waren goed heet en lekkere marinade. Daarnaast nog wat gyros erbij en friet… meer dan genoeg!

Claudia
29 December 2021

Heerlijk gegeten weer!

Vanessa
29 December 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Ontzettend vriendelijke bezorger.

Jesse
29 December 2021

Altijd lekker en vers. Wel jammer deze keer was dat het broodje pita bij de kipsaté ontbrak. Maar jullie hebben me nog niet als klant verloren. ;)

Marijn Schoo
29 December 2021

Het eten was heerlijk, de bezorging heel snel en alles was goed heet. Het vlees was goed op smaak, niet te zout en de salade was gevarieerd.

J p ende
27 December 2021
Marionvandersluis
24 December 2021

Wederom heerlijk! Je weet wat je krijgt als je vaker besteld. Constante kwaliteit!

Nicolette
24 December 2021

Heerlijke Griekse mixed grill besteld, je krijgt grote porties en het smaakt heerlijk, wij gaan hier zeker vaker bestellen!

M.
24 December 2021

Grote porties. Alles vers. Goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Personeel erg vriendelijk. Top zaak!

Marc
18 December 2021

Super lekker en alles vers bereid. Afhalen gaat sneller dan bezorgen!

Fam van der Lip
17 December 2021

Het eten werd stipt op tijd bezorgd en was heerlijk. Slechts 1 min puntje de extra Tadziki en Uiensaus waren niet meegeleverd. Maar na een belletje afgesproken dat deze bij de volgende bestelling worden geleverd. Die volgende bestelling komt er zeker, het was heerlijk en genoeg.

Tom van Buuren
14 December 2021

Eten was lekker en netjes op tijd hoor. Leuk dat we jullie hebben ontdekt. Tzatziki zou net wat meer pit mogen hebben, Choriatiki misschien net wat minder komkommer, maar dat is natuurlijk persoonlijk! groet, Tom

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marieke
13 December 2021

Heerlijke pita Giros! Altijd genieten maar de patat was helaas koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
13 December 2021

Eten is altijd van goed kwaliteit! Helaas wordt de bestelling niet altijd juist samengesteld. Vorige keer was men de friet vergeten, wat nabezorgd werd nadat we gebeld hadden. Nu hadden we maar 1 boerensalade (i.p.v. 2) en 2x knoflooksaus (i.p.v. de bestelde tzatziki). Hier mag men wel wat zorgvuldiger in zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam.Aupers
10 December 2021

Was heerlijk en snelle bezorging!

Annemieke de Koning
10 December 2021

De melitsana salata zou iets meer aubergine mogen bevatten/niet zo vet Ondanks dat ik het adres had beschreven, is de bezorger toch naar het einde van de dijk gegaan, zoekende bij de even nummers.

Rik
8 December 2021

Kwartier eerder dan de mail, dus lekker op tijd.

Hans de Haan
3 December 2021

Is het een idee om de maaltijden in een warmhoudbox te vervoeren. Het was nu niet echt warm meer. Voor de rest prima in orde.

Verhoef
3 December 2021

Het was super lekker, en een snelle bezorging!!!

P. van Vliet en gezin
2 December 2021

We hebben heerlijk gegeten. Is een aanrader!

De Moor
28 November 2021

Weer heerlijk gegeten, goede porties. Een aanrader om lekker Grieks te eten.

Anoniem
24 November 2021
M.
23 November 2021

Het was weer top!

marcel
23 November 2021

eerste keer bij dit restaurant. we hadden een behoorlijk grote bestelling maar precies op tijd en alles klopte. En erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nikki
20 November 2021

Het eten was erg lekker

Ed
20 November 2021

25 minuten later bezorgt dan de bezorgtijden volgens de mail, maar dat was nog niet het ergste. Gyros familie schotel besteld, vlees was koud.

Danielle
16 November 2021

Heerlijke griekse schotel. Op tijd bezorgd volgens afspraak en was goed warm kwaliteit uitstekend. Vlees heerlijk en patatjes top. Kortom, heerlijk!

Nanninga
15 November 2021
paul
12 November 2021

Vlees was lekker gekruid en warm. De pAtat was wat aan de koude kant. Bezorger was op tijd.

EK
12 November 2021
Rik
6 November 2021

Als van ouds heerlijk gegeten, alleen dit keer wel erg weinig friet. Normaal iets meer… volgende keer beter 😀

Aswien
6 November 2021

Heerlijk gegeten, heerlijk vlees en top service Bedankt en we hebben heerlijk gesmuld

Sandra
5 November 2021

Lekkere gyros en vriendelijk personeel!

Jan Alderden
30 October 2021
Nicole
29 October 2021

Het was weer super lekker!

Kim
28 October 2021

Heerlijke souvlaki, giros, pita en tzatziki!

Metzemaekers
26 October 2021

Was heerlijk

Kees
25 October 2021

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leo
25 October 2021
Aalsmeer
24 October 2021
Guus123
24 October 2021

Zoals altijd, perfect en netjes op tijd.

Ria Kluvers
19 October 2021

Sneller als verwacht en lekker warm werd ons eten bezorgd door een vriendelijke heer. Daarna hebben we weer zitten smullen van de heerlijke bestelde schotel. Een super aanrader!

Kees Middelkoop
16 October 2021

Het was weer lekker.

Bea
15 October 2021

Top. Alles goed warm en echt lekker. Ga meer doen.

Alber
15 October 2021

Smaakvol, heerlijk gegeten.

Metzemaekers
13 October 2021
Marijke
13 October 2021
Caroline
12 October 2021

Was weer SUPERlekker én snel, heerlijk gegeten 😋🇬🇷

Stanley
7 October 2021

Altijd héérlijk eten, écht zo lekker! Bezorging was perfect op verzoek op tijd , nl gevraagd omdat ik na eten weg moest dank Creta voor écht keurig op tijd!

Volkert Deen
2 October 2021

Normaal altijd heel goed, maar deze keer een hele vieze oude vetlucht aan de frieten. Hoop dat dat eenmalig is.

Peter
1 October 2021

Heb weer heerlijk gegeten: de bestelde pita gyros proefde alsof we weer in Griekenland waren. Niet de eerste en zeker ook niet de laatste keer dat we hier eten gaan bestellen!

Erwin Buenting
29 September 2021

Heerlijk Grieks gegeten en bezorgd precies op tijd. Thanks

h. bogers
23 September 2021

weer erg lekker en goed warm, heb genoten

Maarten
23 September 2021

Lekkerste friet uit Aalsmeer!

René Palm
22 September 2021

Heerlijk gegeten fijne bezorger kortom TOP

Joelle
22 September 2021

Ik miste het grote bakje tzatziki de boerensalade en de extra patat erg jammer

Maria
15 September 2021
Marc
12 September 2021

Eten was zoals we gewent zijn heerlijk. We hadden vroeg op de dag besteld voor een 1830 bezorging, eten kwam 75 minuten te laat. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael
12 September 2021

Het eten is altijd lekker alleen 2,5u wachten op je bestelling zonder dat je geïnformeerd wordt kan echt niet Hieraan moet gewerkt worden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De jong
12 September 2021

Prima porties en bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guus
12 September 2021

Precies op de aangegeven tijd. Zoals altijd genoten van een heerlijke maaltijd. Ditmaal inclusief de pikilia, die ook een aanrader is. Eén minpuntjr, op de foto van de pikilia staan ook pitabroodjes (in partjes), maar die zaten er niet bij.

Miguel
10 September 2021

Very lekker

Aswien
9 September 2021

Wederom heerlijk gegeten, dank voor de fijne service . Beste Grieks restaurant in Aalsmeer en omstreken👍🏼

Marlenne
6 September 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Fatema De Moor
5 September 2021

Super lekker gegeten, voor een mooie prijs. Grote porties en vriendelijke bediening. Wij bestellen zeker nog eens.

Caroline
4 September 2021

Supersnel geleverd en weer heerlijk gegeten 💙🇬🇷

Nico
4 September 2021

Het zou fijn zijn op de verpakking aan te geven welk menu er in zit. Nu moet je eerst alles open maken om te zien wat, wat is

de raaf
4 September 2021

De vorige keren prima, deze keer niet. 40 minuten na de mail dat de bestelling onderweg was, werd deze pas afgeleverd. Resultaat: warme ouzo en bijna koud eten. Het smaakte voor gen meter. Jammer

Rene
30 August 2021

Heerlijk gegeten, fijne en vlotte en nette bezorger, helemaal top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria
29 August 2021

Was weer heerlijk!

Pacque
28 August 2021

Erg lekker gegeten

Hans
22 August 2021

Vele malen tot volle tevredenheid eten besteld, deze keer voor het eerst onvoldoende: gyros taai en smakeloos, pita ongaar en klef met vieze smaak. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Beste! Dank u zeer voor het aangeven dat het gyros minder gekruid was. Wij zullen er dan ook hier op letten. Natuurlijk besteld u vaak bij ons en vinden wij het spijtig te horen dat de gyros taai was. Excuses voor deze keer Meneer!

B
22 August 2021

Eten was ok, bezorging was super! Sneller dan werd aangegeven

Klok
21 August 2021

We hebben hier vaker gegeten was altijd goed, vandaag eten besteld maar er zat weinig tot geen smaak aan de gyros, en het vlees was droog. Jammer...en dat als verjaardags diner voor mijn moeder.

Reaction from Creta Griekse Specialiteiten

Meneer! Spijtig dit te horen. Graag vraag ik u of u met ons contact kun opnemen om dit geval van uw moeder verjaardag kunnen oplossen. Mvg, Team Creta

Tamara
19 August 2021

Dit was de eerste keer dat we hier bestelden. De bezorging was op tijd. Alles was goed en verzorgd ingepakt. Maar bovenal was het een heerlijke maaltijd.

Jacques
18 August 2021

Bezorging duurde lang. Eten was niet warm. Smaak was goed.

Kees Middelkoop
15 August 2021
Lia
14 August 2021

Naar mijn smaak mag bij het menu meer groenten en minder vlees geserveerd worden. Kwaliteit was prima. We hebben lekker gegeten en het was meer dan genoeg.

thijs
12 August 2021

Het eten is van goede kwaliteit! Nog leuker is de manier van afleveren! Daar maken ze bij Creta Aalsmeer een heel vrolijk iets van!

Natalue
11 August 2021

Heerlijk gegeten! Authentieke Griekse gyros! Een echte aanrader.

Jos Bogers
9 August 2021
Marty Koekoek
7 August 2021
Anja
6 August 2021

Snelle bezorging. Heerlijke gerechten .

Hans de Haan
30 July 2021

de Mixed Grill was super 😘

henny
28 July 2021

het was weer heerlijk

Rik
27 July 2021

Leuke prijzen, goede kwaliteit eten en snel bezorgd . Top!

Reinu
24 July 2021

Super snel, goed warm en overheerlijk . Wat wil een mens nog meer!

Ellen
23 July 2021

lekker gegeten!

Metzemaekers
22 July 2021

Was heerlijk

Sonja
22 July 2021

Heerlijk om een Griekse mixed grill te eten op een doordeweekse dag. Een lekkere pita erbij, een boerensalade en wat sausjes en friet (geen mayonaise). Even totaal iets anders qua eten bestellen. Ruime portie (te veel voor ons twee) Erg lekker!!

PP
21 July 2021

Ernst
20 July 2021
Jackie
19 July 2021

Helemaal goed, lekker warm en heerlijk eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
18 July 2021

Prima service, snel bezorgd en heerijk eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adriaan
18 July 2021

Goede snelle service naar badhoevedorp. Het eten kwam warm aan. Zoals gewend was het eten heerlijk en de porties meer dan ruim voldoende.

George
17 July 2021

Lekker snel bezorgd !

Jos Bogers
14 July 2021
Yvonne Nab
13 July 2021

Het werd vlug bezorgt, was heeijk warm

Mitch
11 July 2021

Ik weet niet waarom maar in de pitas kip zat echt gewoon de helft van de gebruikelijke hoeveelheid kip. Verder heerlijk als altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.Versteeg
11 July 2021

Wij zijn dol op Creta Aalsmeer! Het eten is heerlijk en de kwaliteit is top! De pita’s die zij zelf maken zijn fantastisch! Weer erg genoten vanavond.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
11 July 2021
Nancy van Benten
11 July 2021

Vaker bij Creta besteld. Alleen nu was weer het eten lauw. Bij klanten uit Hoofddorp moet het eten echt in een warmhoutbak worden bezorgd. Ook was de sousouki kleiner dan normaal en de patat was ook lauw en slap. Echt jammer! Dus we hebben echt niet lekker gegeten en vragen ons af of we nog bij Creta gaan bestellen.

Jan
10 July 2021

Eten was zeer lekker bezorging goed kwam vroeger dan gepland. Helaas was het eten niet al te warm meer.

Hoekman
9 July 2021

Het vlees van de mixed grill was te ver doorgegaard, droog en taai dus. (Het zou kunnen dat dit tijdens transport is gebeurt, verpakt in alu folie namelijk.) Wij hadden in de opmerking gezet dat wij meer rode ui wilden, desnoods in een bakje ipv de boerensalade. Hier is geheel niets mee gedaan helaas....dus dit keer viel het eerlijk gezegd tegen, zeker voor zo'n bedrag!

Jos Bogers
5 July 2021
Roos
4 July 2021

Heerlijk, zoals altijd. Zulke grote porties dat er zelfs een broodje voor de lunch overblijft.

Almeida
4 July 2021

Fantastisch

Roland
27 June 2021

Lekker snel en goed. Alleen jammer dat Nederland verloor :-(

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desiree
26 June 2021

Super! Snel …. Lekker …. Klant vriendelijk…. Bestellen er al jaren en blijven dit ook zeer zeker doen!

Srilanka
25 June 2021

Super zoals altijd Een dikke 10

Marco Jongkind
22 June 2021

Was weer super zoals altijd. Alles was lekker warm en eerder geleverd als aangegeven was!

K. Visser
21 June 2021

Het was heerlijk, warm en op tijd!

Smit
19 June 2021

Goedendag, Wij hebben vaker bij jullie besteld en zijn altijd zeer tevreden. Nu hebben we gister pita kip gyros bij jullie besteld en daar zat een overheersende vis smaak aan. Dit was bij alle 5 de broodjes. Dat was een andere smaak beleving dan we gewend zijn van jullie. 😁 Ter info voor jullie. Groeten

Tobie
18 June 2021
Ria
15 June 2021

Hebben weer heerlijk gegeten. Een echte aanrader

Jos Bogers
14 June 2021

Altij goed eten hier. De vorige keer kregen we zomaar extra eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sophia
12 June 2021

was lekker

Werner
12 June 2021

Snelle service Lekker gegeten en ruim voldoende

Wanda
10 June 2021

Ik vind creta geweldig.... Het eten is heerlijk en we kregen omdat m'n zoon geslaagd is extra diverse heerlijke baklava als toetje..... Ze waren wat vergeten maar nadat ik belde werd het binnen tien minuten nabezotgd..... M'n complimenten....... Super service

Linda
10 June 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

Bianca
5 June 2021

Het eten was weer heerlijk! Helaas was mijn dochtertje teleurgesteld, haar verrassing ontbrak in de kinderbox :-)

Wilma
3 June 2021

Zoals gewoonlijk was het weer zalig 👌

C en M
3 June 2021

Van ons mocht er meer tzaziki in de pita greek. Verder smakelijk en veel giros

Wouter
2 June 2021

Goed warm(zelfs heet)eten bezorgd. Goed veel voor zijn tweeën en het was lekker. Eerste keer thuisbezorgd(wel vaker langs geweest)maar ook nu goed. Sausjes en pita broodjes ook lekker. Tot de volgende keer.

PP
30 May 2021
Anoniem
30 May 2021

Kwaliteit is goed, broodjes Souvlaki zijn heerlijk. Echt genieten. Alleen het is nu al de 2e keer dat we het lauw hebben ontvangen. Dat is ook niet raar, aangezien we om 18:39 het bericht krijgen dat het onderweg is en om 19:09 de bestelling gearriveerd is. De eerste keer dit aangegeven en dit zou gecompenseerd worden met ‘extraatje’ volgende keer. Voordat ik gisteren de bestelling geplaatst had, nog gebeld i.v.m. het ‘extraatje’, was geen notitie bekend maar er zou rekening mee worden gehouden. Gisteren dus weer lauw binnen en nergens dat ‘extraatje’. Kwaliteit is lekker, maar als het te ver of te druk is om gewoon warm naar Uithoorn te brengen, geef het dan aan. We hebben totaal 4-5 keer besteld, waarbij de eerste paar keer het gewoon echt warm was, de laatste twee keer is het gewoon jammer.

Ingeborg
29 May 2021

Vriendelijke bediening en het eten was erg lekker

Aswien
29 May 2021

Heerlijk vlees, smeulen was het weer👍🏼Snelle bezorging

Fam. Luijten
29 May 2021

Niet de kwaliteit die wij gewend zijn. Vlees was opgewarmd, verpakt in papier( niet echt aantrekkelijk) alles droop van het vet en niet echt warm. Groenten waren slap en smakeloos.

Alma Spaargaren
29 May 2021

Wederom heerlijk gegeten, alles was op goede temperatuur en netjes op tijd bezorgd

Tom
28 May 2021

Kwaliteit is prima, maar vorige keer een portie friet erbij bestel waar bijna niets in zat, nog niet eens een halve portie. Deze bestelling geen sausjes meegeleverd en dan is het best droog.

Reinu
28 May 2021

Erg snelle levering, goed heet en goed op smaak. Alles wat je mag verwachten.

Michael
27 May 2021

Was wederom lekker

Marco
26 May 2021

Eten top. Alleen jammer dat ik wat langer moest wachten. Op het tijdstip dat ik kon ophalen moesten ze nog beginnen met bereiden van de bestelling.

Boerlage
24 May 2021

Goede levering, vriendelijke mensen en lekker eten!

Jos Bogers
24 May 2021
Ernst
23 May 2021

Het was weer top!

Rick
23 May 2021

Heerlijk en stipt op tijd bezorgd. Aanrader!

Dorien
22 May 2021

Wij bestellen hier al enkele jaren Het eten is meestal goed. Al gebeurt t regelmatig dat bv de sauzen en de bestelde salades bij de kapsalon giros niet meegeleverd worden. Wij.zijm absoluut geen zeurderige mensen maar afgelopen week duurde het 2 uur en een kwartier eer de bestelling werd geleverd. Wij hadden zeker vijf keer gebeld maar Ze zetten gewoon een antwoord apparaat aan Dit is al eerder voorgekomen maar begripvolle mensen als wij zijn gaven het nog een kans. Maar nu dit klaar en bestel ik daar nooit meer .

Mark
21 May 2021

Heerlijk! En lekker veel. Kwam goed warm aan.

Wendy
19 May 2021

Eten was heerlijk

Sabrina
16 May 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debbie
13 May 2021

de bezorging was een half uur later maar het eten maakte dat weer goed

Robbert
10 May 2021

We bestellen hier regelmatig eten. De bezorgtijden worden helaas steeds erger. Ruim 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Helaas was nu ook voor het eerst het eten slecht. Totaal geen smaak aan de gyros. Jammer...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
9 May 2021

Heerlijk Grieks eten met topservice!

Marjan
9 May 2021
Piet
9 May 2021

Te late levering, terwijl we bewust al heel vroeg besteld hadden. Op tijdstip dat geleverd zou moeten worden werden we gebeld dat speeltjes voor de kinderboxjes niet aanwezig waren. Bij levering bleek: Kinderboxjes waren ook niet geleverd. Drinken voor de kinderen was niet geleverd; Pita’s verbrand. Deel vlees verbrand. Meeste eten had een nare smaak en lucht van het verbranden.. Wel twee stukjes baklava ontvangen als compensatie voor de speeltjes. Op mail met foto’s van verbrand eten is niet gereageerd. Kortom: wij zullen pech gehad hebben.

P. Pecht
8 May 2021

De behandeling van de bestelling was weer, net zoals iedere vorige keer, weer prima in orde. Het eten was goed verzorgd en de smaak was weer raak.

Trees cornelissen
8 May 2021

Was de eerste keer en wij hebben echt lekker gegeten

Fieke
8 May 2021

Ontzettend goed en lekker eten! Ruime hoeveelheid, dus je hoeft niet bang te zijn dat het niet genoeg is. Zeer vriendelijk personeel. We komen niet uit de buurt, anders zouden we zeker terug komen. Absolute aanrader!!

Remco
7 May 2021

Er zat weinig smaak aan de gyros, het was niet echt warm en er liep veel vet uit de pita gyros.

Romy
7 May 2021

Lieve mensen en heeeerlijk eten!!! Lekkere saus en salade erbij heerlijk avondje uit in huis :)

Ria Kluvers
5 May 2021

Wij zijn heel tevreden. Snel bezorgd, vriendelijke bezorger en - en dat is het belangrijkste!! - heeeerlijk gegeten. Een aanrader!!

Marc
3 May 2021

Weer heerlijk en vriendelijke bezorging

Rob
2 May 2021

Heerlijk gegeten!

Maarten
2 May 2021
Dennis
2 May 2021
Vries
30 April 2021

Snelle bezorging, lekker eten!

Tsvetan
30 April 2021

I feel the quality was a bit lower than before. This time the meatballs were overcooked and felt that they were made much earlier in the day. The chicken was also not as freshly prepared as previous orders. The salad was not as well seasoned as previous times. In general I feel quality is down a bit, compared to previous orders I made.

Damiano
30 April 2021

Very good food, abundant quantities and excellent quality. the food arrived still hot at home

Srilanka
29 April 2021

Beste griek uit noord holland echt een aanrader altijd alles vers en netjes geleverd met een grote lach op de bezorger zijn gezicht en het eten is een dikke 10+ en je krijgt echt genoeg voor een klein prijsje

Ingeborg
28 April 2021

Top, weer heerlijk gegeten! Wij wonen in Hoofddorp en het eten was weer warm en super lekker! Verzoek om de tzatziki apart erbij te doen was geen probleem. De kinderen smullen met ons mee. Bestellen snel weer!