Avaliações de Creta Griekse Specialiteiten Aalsmeer

Avaliações recentes

5.0
Koning willem alexander
27 setembro 2022

Echt lekker man, ook super snel bezorgd

Marjan
26 setembro 2022

18.15 bestellen en 20.15 bezorgen kan echt niet. Sluit de bestelmogelijkheid als het te druk is!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michiel
25 setembro 2022

Lekkere kipsate

Ria Kluvers
22 setembro 2022

Zoals altijd: heel lekker gegeten, snelle en vriendelijke bezorging. Een aanrader!

Dennis
18 setembro 2022
Antenbrink
17 setembro 2022
Reina
13 setembro 2022

Wij hadden broodje gyros, het was goed gevuld maar smaak van vlees was matig. Het was smakeloos en voor €1,20 vond ik het erg weinig saus.

Jilles
3 setembro 2022

Griekse boerensalade en grote tzatziki niet geleverd. Meteen over gebeld, geen duidelijke afspraken kunnen maken, want druk.

Marja van Eijndhoven
1 setembro 2022

Als altijd, lekker eten en snel bezorgd!

Mirjam
31 agosto 2022

Sneller bezorgd dan verwacht, zeer ruime portie, prima opsmaak!

Bunnik
28 agosto 2022

Jammer dat de tzatziki weer was vergeten! Grieks eten zonder tzatziki.... balen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Malou
26 agosto 2022

Eten was heel lekker en goed op temperatuur! Patat was knapperig! Bestelling kwam wel 20 min later dan afgesproken.. Maar bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

Kim
25 agosto 2022

Weer heerlijk gegeten; goede pita’s en tzatziki, goed vlees en fijne, prettige bezorging. We blijven fan!

Edwin
24 agosto 2022
George
20 agosto 2022

Super lekker en snel bezorgd

A. Bosman
18 agosto 2022

Op tijd geleverd, warm en lekker. Mixed grill voor 4 personen ruim voldoende. We blijven hier graag klant.

anneke van leeuwen
15 agosto 2022

was lekker snel

Hilbrands
15 agosto 2022

Alles prima in orde en ruim voldoende

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
7 agosto 2022

Het eten was ruim uur te laat, tevens zat de helft er niet bij. En dan hebben we pepers en olijven erbij besteld en daar zat een dooie wesp tussen. Niet erg fijn.

Bas
1 agosto 2022

Heerlijk gegeten top personeel

Kim
29 julho 2022

Super lekker eten en de bestelling was er al met 20 min!

Dennis
23 julho 2022

Was goed ,met veel vlees

Billy katman
23 julho 2022

2 stukjes kip aan 1 spies waren in het midden nog rauw.. pita souzuki was gewoon lekker kipsate ook

Erik
20 julho 2022

Erg zout de pepers, uiensaus smaakt alleen naar ketchup. Smaak en kwaliteit wat in snackbar wordt verkocht wel erg jammer . Had er meer van verwacht.

Jan van Schuppen
18 julho 2022

Keurig op tijd bezorgd. En erg lekker!

Rick
17 julho 2022

Het was weer heerlijk en op tijd zoals altijd. Aanrader!

Ria Kluvers
14 julho 2022

We hebben weer genoten van de lekkere griekse maaltijd!

Erik
7 julho 2022

Was weer top eten kwam op de afgesproken tijd en was goed op temperatuur

Patricia
5 julho 2022

I had no information that you altered the feta cheese. I didn't like the herbs, I preferred natural. I think it was important to report this change.

Renata
4 julho 2022

Heerlijk gegeten. Complimenten!

Rik
29 junho 2022
H.van Duren
26 junho 2022
Leo
23 junho 2022

Uitstekende kwaliteit. Alweer heerlijk Grieks gegeten, we komen hier steeds graag weer terug. Onze complimenten °

Tarik
23 junho 2022

Eten om 18:18 besteld, bericht gekregen dat eten om 19:35 zou worden gebracht. Uiteindelijk het eten om 20:45 ontvangen. Met kinderen uren zitten wachten op eten, zonder bericht dat ze verlaat waren, kwam hier pas achter na zelf bellen. Bij afleveren van eten, geen excuses. Eten was warm, smaak viel helaas tegen (I.t.t. ca 1 jaar geleden) en souvlaki taai. Al met al een teleurstellende ervaring, niet voor herhaling vatbaar.

Jannette Schrijemaekers Visser
20 junho 2022

Smaak erg goed Hoeveelheid voldoende. Mix grill 2 personen. De spies vond ik iets te droog en 1 van de sausen was een soort sambal wat ik er niet zo bij vind passen. Misschien een tip om die te vervangen voor mayonaise voor bij de patat. Ga zeker vaker halen

Esther Klees
18 junho 2022
David
16 junho 2022
Esmee
12 junho 2022

Heerlijke gyros

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra Elings
6 junho 2022

Hou er rekening mee dat de steak in de Santorini schotel geen steak is maar een varkenslapje. Fijn als dit dan ook zo omschreven zou worden.Verder prima en op tijd klaar.

Jos Bogers
5 junho 2022

Goed eten en mooi op tijd.

Peter
4 junho 2022

Heerlijke gyros. Beter als voorheen.

Kees
21 maio 2022

Lekker gegeten

Ivo
21 maio 2022
K. Visser
18 maio 2022

Het was heerlijk en op tijd! Bezorger was heel beleefd.

Frank
15 maio 2022

Ik had specifiek bij de bestelling verzocht het gyrosvlees even knapperig te bakken ... niet gebeurd, jammer

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Hallo, Ivm met drukte is dit over het hoofd gezien omdat er namelijk meerdere bestellingen de deur uit gaan! Excuses voor het ongmak

Annelies
14 maio 2022

Zoals altijd, weer heerlijk gegeten! De mixed grill is fantastisch met alles erop en eraan! De service is top! Tot gauw!

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Beste, Fijn om dit te horen de team is er blij mee! Tot gauw!

Jos Bogers
12 maio 2022

Goed, eerlijk eten voor een goede prijs.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Beste, Ondanks alles duurder is geworden in de maatschappij danken wij voor u begrip en zijn blijf dat het heeft gesmaakt!

Marcel
5 maio 2022

Was weer top zoals altijd 👍🏻

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Best, Fijn dat het allemaal naar wens was. Gr Team-Creta

Stefan Scherrenberg
2 maio 2022
Tijl
27 abril 2022
Robert Klooster
27 abril 2022

Bij één van de twee gerechten zat bijna geen chiros.

Vlies
26 abril 2022

Gyros meer harde kleine kruimels dan stukjes vlees. Wel vlot geleverd.

Sanna
25 abril 2022

Heerlijk gegeten! Wel jammer dat de pikilia alleen nog uit koude gerechten bestaat en er geen bonen meer bij zitten.

Kim
22 abril 2022

Complimenten voor de heerlijke pita’s en goede vlees! Heerlijk gegeten

Martine
16 abril 2022

Alles was weer heerlijk!

Sabine E
12 abril 2022
h. bogers
1 abril 2022

was weer heerlijk, genoten en de complimenten aan de KOK

Ria Kluvers
29 março 2022

het eten was weer prima en heerlijk! Plus: op tijd bezorgd.

Fred Schiedon
28 março 2022

Bij het plaatsen van de bestelling (zsm) kreeg ik een bericht verwachte levertijd 19:00u Om 18:03u kreeg het bericht uw bestelling is onderweg, en werd uiteindelijk geleverd om 18:20u. In dit geval prima hoor maar waarom eerst een melding 19:00u? Voor het zelfde geld ga je nog uitgebreid de hond uitlaten. Het eten zoals altijd prima verzorgd! En lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paulien
27 março 2022
Desiree
21 março 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten! Snel geleverd! Beste Griek in omstreken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
21 março 2022

Eten was in principe in orde. Patat was helaas koud bij aankomst. Mijn vraag om de uien weg te laten werd helaas gewoon genegeerd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans de Haan
18 março 2022
Paulien
17 março 2022

Het was, zoals elke keer, weer perfect!

André
10 março 2022

Was erg lekker. Ben erg fan van saus en de bakjes vind ik wat klein voor een 2 persoons schotel. Verder helemaal top!

Xxx
7 março 2022
Ria Kluvers
1 março 2022

Een extra ster voor echt op tijd bezorgen, kan niet, maar petje af! Daarnaast echt met zijn allen heerlijk gegeten en ook de kleinkinderen hebben gesmuld. Dank voor deze prima feestmaaltijd! Een echte aanrader!!

Danielle
27 fevereiro 2022

Heerlijk. Goed warm, frietjes ook. Kwaliteit schotel echt perfect en smaak ook. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

René de Jager
26 fevereiro 2022

Binnen de afgesproken tijd werd de bestelling bezorgd.

Zorba
26 fevereiro 2022

Heerlijke Pita kip en kapsalon gyros. Ook mooi op tijd bezorgd

M
25 fevereiro 2022
A.haspels
23 fevereiro 2022

Lekker gegeten, meer dan genoeg!

Karel Doppenbecker
22 fevereiro 2022

Heerlijk eten en prettige afhandeling

Groeneveld
20 fevereiro 2022

Gewoon goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jonker
19 fevereiro 2022

Alles was super alleen jammer dat ze een artikel vergeten waren.

Rianne
19 fevereiro 2022

Snel bezorgd , eten was heerlijk , we hebben weer genoten

h. bogers
15 fevereiro 2022

was weer erg lekker, dus mijn compliment, ga door

G
14 fevereiro 2022
Nick Neijndorff
14 fevereiro 2022

Altijd heerlijk gegrilld, vlees is zo sappig nog. Patat is ook nog knapperig als het binnen komt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
12 fevereiro 2022
Marcel
10 fevereiro 2022

Zoals altijd klopt de bestelling als een bus en het was weer heerlijk

Ruud
8 fevereiro 2022

Prima verzorgd en lekker.

Jara Mulder
6 fevereiro 2022

Super lekker gegeten zoals altijd! Dank jullie wel voor de goede service en kwaliteit :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Silvia
4 fevereiro 2022

Hebben weer heerlijk gegeten.

Anoeska
4 fevereiro 2022

Hoeveelheid eten naar waarde

Marco Jongkind
3 fevereiro 2022

Zoals altijd weer heerlijk eten en super warm perfect zoals altijd!

Susanna
3 fevereiro 2022

Het was heerlijk!!!

Aj
2 fevereiro 2022

Eten was uitstekend Bezorgen was ook op tijd Alles was top

Samantha
31 janeiro 2022

Sneller dan verwachten bezorgd. Eten was lekker en veel 😃

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mi
31 janeiro 2022

Snelle bezorging. Goed verpakt. Zag er goed uit. Goeie smaak. Helaas vleesschotel lauw en patat koud.

Maria
29 janeiro 2022
Dennis.
27 janeiro 2022

Aanrader! Heerlijk eten, mals vlees en snel bezorgd (25 minuten na bestelling). Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Marco
26 janeiro 2022

Prima prijs- kwaliteit.

Martin
25 janeiro 2022

Lekker eten vers van de grill, ruime keuze en vrolijke kerels in de keuken

Alma van Baak Spaargaren
23 janeiro 2022

Het was wederom heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bea de Rue
23 janeiro 2022

Eten was erg lekker super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Syl
23 janeiro 2022

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Srilanka Stal
23 janeiro 2022

Was zo als altijd vers en super lekker top service we hebben het echt gemist tot snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adriaan
23 janeiro 2022

Mixed grill voor 2 personen besteld. Porties zijn ruim voldoende en het was weer ontzettend lekker. Malse gyros vlees en zoals altijd erg smaakvol

CB
16 janeiro 2022
T Pap
15 janeiro 2022

Super lekker, voor herhaling vatbaar

Annelies
15 janeiro 2022

De Mixed Grill voor 2 personen is FANTASTISCH ! Wij genieten iedere keer weer! Dank jullie wel creta aalsmeer!

Roel
15 janeiro 2022

Heerlijk van kunnen genieten en nette bezorging. Top !

Bea
10 janeiro 2022

Lekker eten, bezorgen goed geregeld. 2x besteld en echt tevreden. Ga zeker meer doen

Rinkel
9 janeiro 2022

Heerlijke mixed grill gegeten, nog goed op temperatuur en veel voor 2 personen, zowel qua vlees, salade, saus en patat.

Lam
9 janeiro 2022

Heerlijk eten altijd van Creta Aalsmeer! Bezorging had iets sneller gemogen. Duurde een uur.

Mi
8 janeiro 2022

Heerlijke griekse maaltijd, compleet, helaas was patat lauw.

Larissa
8 janeiro 2022

Jammer dat de patat steeds koud mischien een idee om die niet in het papierenzakje re vervoeren maar ook in de warmtebox te doen is verder was het vlees de pitas en de sausjes heerlijk

Ron
7 janeiro 2022

Zoals altijd weer goed verzorgd.

Marco
4 janeiro 2022

Netjes op tijd alles lekker warm heerlijk gegeten

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Hi Marco, dank je wel voor je recensie ! Team Creta Aalsmeer

Marja van Eijndhoven
3 janeiro 2022

Het was gewoon ouderwets super lekker en top geregeld. Compliment!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Hi Marja, dank je wel voor je recensie! Team Creta Aalsmeer

Jos Bogers
1 janeiro 2021

Goed eten. Netjes geleverd.

Ineke Egbers
31 dezembro 2021

Bezorging iets te laat, maar we kregen de excuses. Het eten was prima. We waanden ons weer even in Griekenland.

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Hi Ineke Egbers, sorry voor de vertraging bij de bezorging . Het was die dag extreem durk waardoor we niet alles op tijd konden bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Creta Aalsmeer

Iko
30 dezembro 2021

Uitstekend

Rik
30 dezembro 2021

Heerlijke sparerib schotel genomen, spareribs waren goed heet en lekkere marinade. Daarnaast nog wat gyros erbij en friet… meer dan genoeg!

Claudia
29 dezembro 2021

Heerlijk gegeten weer!

Vanessa
29 dezembro 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Ontzettend vriendelijke bezorger.

Jesse
29 dezembro 2021

Altijd lekker en vers. Wel jammer deze keer was dat het broodje pita bij de kipsaté ontbrak. Maar jullie hebben me nog niet als klant verloren. ;)

Marijn Schoo
29 dezembro 2021

Het eten was heerlijk, de bezorging heel snel en alles was goed heet. Het vlees was goed op smaak, niet te zout en de salade was gevarieerd.

J p ende
27 dezembro 2021
Marionvandersluis
24 dezembro 2021

Wederom heerlijk! Je weet wat je krijgt als je vaker besteld. Constante kwaliteit!

Nicolette
24 dezembro 2021

Heerlijke Griekse mixed grill besteld, je krijgt grote porties en het smaakt heerlijk, wij gaan hier zeker vaker bestellen!

M.
24 dezembro 2021

Grote porties. Alles vers. Goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Personeel erg vriendelijk. Top zaak!

Marc
18 dezembro 2021

Super lekker en alles vers bereid. Afhalen gaat sneller dan bezorgen!

Fam van der Lip
17 dezembro 2021

Het eten werd stipt op tijd bezorgd en was heerlijk. Slechts 1 min puntje de extra Tadziki en Uiensaus waren niet meegeleverd. Maar na een belletje afgesproken dat deze bij de volgende bestelling worden geleverd. Die volgende bestelling komt er zeker, het was heerlijk en genoeg.

Tom van Buuren
14 dezembro 2021

Eten was lekker en netjes op tijd hoor. Leuk dat we jullie hebben ontdekt. Tzatziki zou net wat meer pit mogen hebben, Choriatiki misschien net wat minder komkommer, maar dat is natuurlijk persoonlijk! groet, Tom

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marieke
13 dezembro 2021

Heerlijke pita Giros! Altijd genieten maar de patat was helaas koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy
13 dezembro 2021

Eten is altijd van goed kwaliteit! Helaas wordt de bestelling niet altijd juist samengesteld. Vorige keer was men de friet vergeten, wat nabezorgd werd nadat we gebeld hadden. Nu hadden we maar 1 boerensalade (i.p.v. 2) en 2x knoflooksaus (i.p.v. de bestelde tzatziki). Hier mag men wel wat zorgvuldiger in zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam.Aupers
10 dezembro 2021

Was heerlijk en snelle bezorging!

Annemieke de Koning
10 dezembro 2021

De melitsana salata zou iets meer aubergine mogen bevatten/niet zo vet Ondanks dat ik het adres had beschreven, is de bezorger toch naar het einde van de dijk gegaan, zoekende bij de even nummers.

Rik
8 dezembro 2021

Kwartier eerder dan de mail, dus lekker op tijd.

Hans de Haan
3 dezembro 2021

Is het een idee om de maaltijden in een warmhoudbox te vervoeren. Het was nu niet echt warm meer. Voor de rest prima in orde.

Verhoef
3 dezembro 2021

Het was super lekker, en een snelle bezorging!!!

P. van Vliet en gezin
2 dezembro 2021

We hebben heerlijk gegeten. Is een aanrader!

De Moor
28 novembro 2021

Weer heerlijk gegeten, goede porties. Een aanrader om lekker Grieks te eten.

Anoniem
24 novembro 2021
M.
23 novembro 2021

Het was weer top!

marcel
23 novembro 2021

eerste keer bij dit restaurant. we hadden een behoorlijk grote bestelling maar precies op tijd en alles klopte. En erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nikki
20 novembro 2021

Het eten was erg lekker

Ed
20 novembro 2021

25 minuten later bezorgt dan de bezorgtijden volgens de mail, maar dat was nog niet het ergste. Gyros familie schotel besteld, vlees was koud.

Danielle
16 novembro 2021

Heerlijke griekse schotel. Op tijd bezorgd volgens afspraak en was goed warm kwaliteit uitstekend. Vlees heerlijk en patatjes top. Kortom, heerlijk!

Nanninga
15 novembro 2021
paul
12 novembro 2021

Vlees was lekker gekruid en warm. De pAtat was wat aan de koude kant. Bezorger was op tijd.

EK
12 novembro 2021
Rik
6 novembro 2021

Als van ouds heerlijk gegeten, alleen dit keer wel erg weinig friet. Normaal iets meer… volgende keer beter 😀

Aswien
6 novembro 2021

Heerlijk gegeten, heerlijk vlees en top service Bedankt en we hebben heerlijk gesmuld

Sandra
5 novembro 2021

Lekkere gyros en vriendelijk personeel!

Jan Alderden
30 outubro 2021
Nicole
29 outubro 2021

Het was weer super lekker!

Kim
28 outubro 2021

Heerlijke souvlaki, giros, pita en tzatziki!

Metzemaekers
26 outubro 2021

Was heerlijk

Kees
25 outubro 2021

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leo
25 outubro 2021
Aalsmeer
24 outubro 2021
Guus123
24 outubro 2021

Zoals altijd, perfect en netjes op tijd.

Ria Kluvers
19 outubro 2021

Sneller als verwacht en lekker warm werd ons eten bezorgd door een vriendelijke heer. Daarna hebben we weer zitten smullen van de heerlijke bestelde schotel. Een super aanrader!

Kees Middelkoop
16 outubro 2021

Het was weer lekker.

Bea
15 outubro 2021

Top. Alles goed warm en echt lekker. Ga meer doen.

Alber
15 outubro 2021

Smaakvol, heerlijk gegeten.

Metzemaekers
13 outubro 2021
Marijke
13 outubro 2021
Caroline
12 outubro 2021

Was weer SUPERlekker én snel, heerlijk gegeten 😋🇬🇷

Stanley
7 outubro 2021

Altijd héérlijk eten, écht zo lekker! Bezorging was perfect op verzoek op tijd , nl gevraagd omdat ik na eten weg moest dank Creta voor écht keurig op tijd!

Volkert Deen
2 outubro 2021

Normaal altijd heel goed, maar deze keer een hele vieze oude vetlucht aan de frieten. Hoop dat dat eenmalig is.

Peter
1 outubro 2021

Heb weer heerlijk gegeten: de bestelde pita gyros proefde alsof we weer in Griekenland waren. Niet de eerste en zeker ook niet de laatste keer dat we hier eten gaan bestellen!

Erwin Buenting
29 setembro 2021

Heerlijk Grieks gegeten en bezorgd precies op tijd. Thanks

h. bogers
23 setembro 2021

weer erg lekker en goed warm, heb genoten

Maarten
23 setembro 2021

Lekkerste friet uit Aalsmeer!

René Palm
22 setembro 2021

Heerlijk gegeten fijne bezorger kortom TOP

Joelle
22 setembro 2021

Ik miste het grote bakje tzatziki de boerensalade en de extra patat erg jammer

Maria
15 setembro 2021
Marc
12 setembro 2021

Eten was zoals we gewent zijn heerlijk. We hadden vroeg op de dag besteld voor een 1830 bezorging, eten kwam 75 minuten te laat. Jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
12 setembro 2021

Het eten is altijd lekker alleen 2,5u wachten op je bestelling zonder dat je geïnformeerd wordt kan echt niet Hieraan moet gewerkt worden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De jong
12 setembro 2021

Prima porties en bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Guus
12 setembro 2021

Precies op de aangegeven tijd. Zoals altijd genoten van een heerlijke maaltijd. Ditmaal inclusief de pikilia, die ook een aanrader is. Eén minpuntjr, op de foto van de pikilia staan ook pitabroodjes (in partjes), maar die zaten er niet bij.

Miguel
10 setembro 2021

Very lekker

Aswien
9 setembro 2021

Wederom heerlijk gegeten, dank voor de fijne service . Beste Grieks restaurant in Aalsmeer en omstreken👍🏼

Marlenne
6 setembro 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Fatema De Moor
5 setembro 2021

Super lekker gegeten, voor een mooie prijs. Grote porties en vriendelijke bediening. Wij bestellen zeker nog eens.

Caroline
4 setembro 2021

Supersnel geleverd en weer heerlijk gegeten 💙🇬🇷

Nico
4 setembro 2021

Het zou fijn zijn op de verpakking aan te geven welk menu er in zit. Nu moet je eerst alles open maken om te zien wat, wat is

de raaf
4 setembro 2021

De vorige keren prima, deze keer niet. 40 minuten na de mail dat de bestelling onderweg was, werd deze pas afgeleverd. Resultaat: warme ouzo en bijna koud eten. Het smaakte voor gen meter. Jammer

Rene
30 agosto 2021

Heerlijk gegeten, fijne en vlotte en nette bezorger, helemaal top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
29 agosto 2021

Was weer heerlijk!

Pacque
28 agosto 2021

Erg lekker gegeten

Hans
22 agosto 2021

Vele malen tot volle tevredenheid eten besteld, deze keer voor het eerst onvoldoende: gyros taai en smakeloos, pita ongaar en klef met vieze smaak. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Beste! Dank u zeer voor het aangeven dat het gyros minder gekruid was. Wij zullen er dan ook hier op letten. Natuurlijk besteld u vaak bij ons en vinden wij het spijtig te horen dat de gyros taai was. Excuses voor deze keer Meneer!

B
22 agosto 2021

Eten was ok, bezorging was super! Sneller dan werd aangegeven

Klok
21 agosto 2021

We hebben hier vaker gegeten was altijd goed, vandaag eten besteld maar er zat weinig tot geen smaak aan de gyros, en het vlees was droog. Jammer...en dat als verjaardags diner voor mijn moeder.

Reacção a Creta Griekse Specialiteiten

Meneer! Spijtig dit te horen. Graag vraag ik u of u met ons contact kun opnemen om dit geval van uw moeder verjaardag kunnen oplossen. Mvg, Team Creta

Tamara
19 agosto 2021

Dit was de eerste keer dat we hier bestelden. De bezorging was op tijd. Alles was goed en verzorgd ingepakt. Maar bovenal was het een heerlijke maaltijd.

Jacques
18 agosto 2021

Bezorging duurde lang. Eten was niet warm. Smaak was goed.

Kees Middelkoop
15 agosto 2021
Lia
14 agosto 2021

Naar mijn smaak mag bij het menu meer groenten en minder vlees geserveerd worden. Kwaliteit was prima. We hebben lekker gegeten en het was meer dan genoeg.

thijs
12 agosto 2021

Het eten is van goede kwaliteit! Nog leuker is de manier van afleveren! Daar maken ze bij Creta Aalsmeer een heel vrolijk iets van!

Natalue
11 agosto 2021

Heerlijk gegeten! Authentieke Griekse gyros! Een echte aanrader.

Jos Bogers
9 agosto 2021
Marty Koekoek
7 agosto 2021
Anja
6 agosto 2021

Snelle bezorging. Heerlijke gerechten .

Hans de Haan
30 julho 2021

de Mixed Grill was super 😘

henny
28 julho 2021

het was weer heerlijk

Rik
27 julho 2021

Leuke prijzen, goede kwaliteit eten en snel bezorgd . Top!

Reinu
24 julho 2021

Super snel, goed warm en overheerlijk . Wat wil een mens nog meer!

Ellen
23 julho 2021

lekker gegeten!

Metzemaekers
22 julho 2021

Was heerlijk

Sonja
22 julho 2021

Heerlijk om een Griekse mixed grill te eten op een doordeweekse dag. Een lekkere pita erbij, een boerensalade en wat sausjes en friet (geen mayonaise). Even totaal iets anders qua eten bestellen. Ruime portie (te veel voor ons twee) Erg lekker!!

PP
21 julho 2021

Ernst
20 julho 2021
Jackie
19 julho 2021

Helemaal goed, lekker warm en heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daan
18 julho 2021

Prima service, snel bezorgd en heerijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adriaan
18 julho 2021

Goede snelle service naar badhoevedorp. Het eten kwam warm aan. Zoals gewend was het eten heerlijk en de porties meer dan ruim voldoende.

George
17 julho 2021

Lekker snel bezorgd !

Jos Bogers
14 julho 2021
Yvonne Nab
13 julho 2021

Het werd vlug bezorgt, was heeijk warm

Mitch
11 julho 2021

Ik weet niet waarom maar in de pitas kip zat echt gewoon de helft van de gebruikelijke hoeveelheid kip. Verder heerlijk als altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.Versteeg
11 julho 2021

Wij zijn dol op Creta Aalsmeer! Het eten is heerlijk en de kwaliteit is top! De pita’s die zij zelf maken zijn fantastisch! Weer erg genoten vanavond.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion
11 julho 2021
Nancy van Benten
11 julho 2021

Vaker bij Creta besteld. Alleen nu was weer het eten lauw. Bij klanten uit Hoofddorp moet het eten echt in een warmhoutbak worden bezorgd. Ook was de sousouki kleiner dan normaal en de patat was ook lauw en slap. Echt jammer! Dus we hebben echt niet lekker gegeten en vragen ons af of we nog bij Creta gaan bestellen.

Jan
10 julho 2021

Eten was zeer lekker bezorging goed kwam vroeger dan gepland. Helaas was het eten niet al te warm meer.

Hoekman
9 julho 2021

Het vlees van de mixed grill was te ver doorgegaard, droog en taai dus. (Het zou kunnen dat dit tijdens transport is gebeurt, verpakt in alu folie namelijk.) Wij hadden in de opmerking gezet dat wij meer rode ui wilden, desnoods in een bakje ipv de boerensalade. Hier is geheel niets mee gedaan helaas....dus dit keer viel het eerlijk gezegd tegen, zeker voor zo'n bedrag!

Jos Bogers
5 julho 2021
Roos
4 julho 2021

Heerlijk, zoals altijd. Zulke grote porties dat er zelfs een broodje voor de lunch overblijft.

Almeida
4 julho 2021

Fantastisch

Roland
27 junho 2021

Lekker snel en goed. Alleen jammer dat Nederland verloor :-(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Desiree
26 junho 2021

Super! Snel …. Lekker …. Klant vriendelijk…. Bestellen er al jaren en blijven dit ook zeer zeker doen!

Srilanka
25 junho 2021

Super zoals altijd Een dikke 10

Marco Jongkind
22 junho 2021

Was weer super zoals altijd. Alles was lekker warm en eerder geleverd als aangegeven was!

K. Visser
21 junho 2021

Het was heerlijk, warm en op tijd!

Smit
19 junho 2021

Goedendag, Wij hebben vaker bij jullie besteld en zijn altijd zeer tevreden. Nu hebben we gister pita kip gyros bij jullie besteld en daar zat een overheersende vis smaak aan. Dit was bij alle 5 de broodjes. Dat was een andere smaak beleving dan we gewend zijn van jullie. 😁 Ter info voor jullie. Groeten

Tobie
18 junho 2021
Ria
15 junho 2021

Hebben weer heerlijk gegeten. Een echte aanrader

Jos Bogers
14 junho 2021

Altij goed eten hier. De vorige keer kregen we zomaar extra eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sophia
12 junho 2021

was lekker

Werner
12 junho 2021

Snelle service Lekker gegeten en ruim voldoende

Wanda
10 junho 2021

Ik vind creta geweldig.... Het eten is heerlijk en we kregen omdat m'n zoon geslaagd is extra diverse heerlijke baklava als toetje..... Ze waren wat vergeten maar nadat ik belde werd het binnen tien minuten nabezotgd..... M'n complimenten....... Super service

Linda
10 junho 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

Bianca
5 junho 2021

Het eten was weer heerlijk! Helaas was mijn dochtertje teleurgesteld, haar verrassing ontbrak in de kinderbox :-)

Wilma
3 junho 2021

Zoals gewoonlijk was het weer zalig 👌

C en M
3 junho 2021

Van ons mocht er meer tzaziki in de pita greek. Verder smakelijk en veel giros

Wouter
2 junho 2021

Goed warm(zelfs heet)eten bezorgd. Goed veel voor zijn tweeën en het was lekker. Eerste keer thuisbezorgd(wel vaker langs geweest)maar ook nu goed. Sausjes en pita broodjes ook lekker. Tot de volgende keer.

PP
30 maio 2021
Anoniem
30 maio 2021

Kwaliteit is goed, broodjes Souvlaki zijn heerlijk. Echt genieten. Alleen het is nu al de 2e keer dat we het lauw hebben ontvangen. Dat is ook niet raar, aangezien we om 18:39 het bericht krijgen dat het onderweg is en om 19:09 de bestelling gearriveerd is. De eerste keer dit aangegeven en dit zou gecompenseerd worden met ‘extraatje’ volgende keer. Voordat ik gisteren de bestelling geplaatst had, nog gebeld i.v.m. het ‘extraatje’, was geen notitie bekend maar er zou rekening mee worden gehouden. Gisteren dus weer lauw binnen en nergens dat ‘extraatje’. Kwaliteit is lekker, maar als het te ver of te druk is om gewoon warm naar Uithoorn te brengen, geef het dan aan. We hebben totaal 4-5 keer besteld, waarbij de eerste paar keer het gewoon echt warm was, de laatste twee keer is het gewoon jammer.

Ingeborg
29 maio 2021

Vriendelijke bediening en het eten was erg lekker

Aswien
29 maio 2021

Heerlijk vlees, smeulen was het weer👍🏼Snelle bezorging

Fam. Luijten
29 maio 2021

Niet de kwaliteit die wij gewend zijn. Vlees was opgewarmd, verpakt in papier( niet echt aantrekkelijk) alles droop van het vet en niet echt warm. Groenten waren slap en smakeloos.

Alma Spaargaren
29 maio 2021

Wederom heerlijk gegeten, alles was op goede temperatuur en netjes op tijd bezorgd

Tom
28 maio 2021

Kwaliteit is prima, maar vorige keer een portie friet erbij bestel waar bijna niets in zat, nog niet eens een halve portie. Deze bestelling geen sausjes meegeleverd en dan is het best droog.

Reinu
28 maio 2021

Erg snelle levering, goed heet en goed op smaak. Alles wat je mag verwachten.

Michael
27 maio 2021

Was wederom lekker

Marco
26 maio 2021

Eten top. Alleen jammer dat ik wat langer moest wachten. Op het tijdstip dat ik kon ophalen moesten ze nog beginnen met bereiden van de bestelling.

Boerlage
24 maio 2021

Goede levering, vriendelijke mensen en lekker eten!

Jos Bogers
24 maio 2021
Ernst
23 maio 2021

Het was weer top!

Rick
23 maio 2021

Heerlijk en stipt op tijd bezorgd. Aanrader!

Dorien
22 maio 2021

Wij bestellen hier al enkele jaren Het eten is meestal goed. Al gebeurt t regelmatig dat bv de sauzen en de bestelde salades bij de kapsalon giros niet meegeleverd worden. Wij.zijm absoluut geen zeurderige mensen maar afgelopen week duurde het 2 uur en een kwartier eer de bestelling werd geleverd. Wij hadden zeker vijf keer gebeld maar Ze zetten gewoon een antwoord apparaat aan Dit is al eerder voorgekomen maar begripvolle mensen als wij zijn gaven het nog een kans. Maar nu dit klaar en bestel ik daar nooit meer .

Mark
21 maio 2021

Heerlijk! En lekker veel. Kwam goed warm aan.

Wendy
19 maio 2021

Eten was heerlijk

Sabrina
16 maio 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Debbie
13 maio 2021

de bezorging was een half uur later maar het eten maakte dat weer goed

Robbert
10 maio 2021

We bestellen hier regelmatig eten. De bezorgtijden worden helaas steeds erger. Ruim 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Helaas was nu ook voor het eerst het eten slecht. Totaal geen smaak aan de gyros. Jammer...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim
9 maio 2021

Heerlijk Grieks eten met topservice!

Marjan
9 maio 2021
Piet
9 maio 2021

Te late levering, terwijl we bewust al heel vroeg besteld hadden. Op tijdstip dat geleverd zou moeten worden werden we gebeld dat speeltjes voor de kinderboxjes niet aanwezig waren. Bij levering bleek: Kinderboxjes waren ook niet geleverd. Drinken voor de kinderen was niet geleverd; Pita’s verbrand. Deel vlees verbrand. Meeste eten had een nare smaak en lucht van het verbranden.. Wel twee stukjes baklava ontvangen als compensatie voor de speeltjes. Op mail met foto’s van verbrand eten is niet gereageerd. Kortom: wij zullen pech gehad hebben.

P. Pecht
8 maio 2021

De behandeling van de bestelling was weer, net zoals iedere vorige keer, weer prima in orde. Het eten was goed verzorgd en de smaak was weer raak.

Trees cornelissen
8 maio 2021

Was de eerste keer en wij hebben echt lekker gegeten

Fieke
8 maio 2021

Ontzettend goed en lekker eten! Ruime hoeveelheid, dus je hoeft niet bang te zijn dat het niet genoeg is. Zeer vriendelijk personeel. We komen niet uit de buurt, anders zouden we zeker terug komen. Absolute aanrader!!

Remco
7 maio 2021

Er zat weinig smaak aan de gyros, het was niet echt warm en er liep veel vet uit de pita gyros.

Romy
7 maio 2021

Lieve mensen en heeeerlijk eten!!! Lekkere saus en salade erbij heerlijk avondje uit in huis :)

Ria Kluvers
5 maio 2021

Wij zijn heel tevreden. Snel bezorgd, vriendelijke bezorger en - en dat is het belangrijkste!! - heeeerlijk gegeten. Een aanrader!!

Marc
3 maio 2021

Weer heerlijk en vriendelijke bezorging

Rob
2 maio 2021

Heerlijk gegeten!

Maarten
2 maio 2021
Dennis
2 maio 2021
Vries
30 abril 2021

Snelle bezorging, lekker eten!

Tsvetan
30 abril 2021

I feel the quality was a bit lower than before. This time the meatballs were overcooked and felt that they were made much earlier in the day. The chicken was also not as freshly prepared as previous orders. The salad was not as well seasoned as previous times. In general I feel quality is down a bit, compared to previous orders I made.

Damiano
30 abril 2021

Very good food, abundant quantities and excellent quality. the food arrived still hot at home

Srilanka
29 abril 2021

Beste griek uit noord holland echt een aanrader altijd alles vers en netjes geleverd met een grote lach op de bezorger zijn gezicht en het eten is een dikke 10+ en je krijgt echt genoeg voor een klein prijsje